Δωρεάν διαφήμιση της Άνδρου στο διαδίκτυο… πάει χαμένη!!! Δεν το σκέφθηκε κανείς... (βίντεο)

 

Στο αχανές διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα καταπληκτικό βίντεο, με διάρκεια όχι μεγαλύτερη από 60 δευτερόλεπτα. Είναι άσχετο με την Άνδρο, αλλά απόλυτα σχετικό με τον στόχο να προωθήσουμε το νησί ως τουριστικό προϊόν. Το βρήκαμε εξαιρετικό, εύστοχο, πρωτοποριακό σαν ιδέα, απόλυτα επικοινωνιακό, ευχάριστο, εντυπωσιακό και το κυριότερο δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα, αλλά «αιχμαλωτίζει» όποιον το δει.

Έχει ανέβει στο You Tube και εχει τίτλο «This is Athens». Πρόκειται για μια ομαδική παραγωγή, που σημαίνει ότι συνεργάστηκαν και την προωθούν τέσσερις φορείς, οι οποίοι μέσα σε ένα λεπτό προβάλλουν μοναδικά και καταιγιστικά με ρυθμό που κυριολεκτικά σε καθηλώνει, όλες τις ομορφιές της Αθήνας. Είναι διανθισμένο με εξαιρετική και δυνατή μουσική και κυκλοφορεί σε τρεις γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Στην αγγλική του έκδοση έχει ήδη πάνω από… ένα εκατομμύριο θεάσεις (views) και αμέτρητα Like. Αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο «ταξίδεψαν» στην Αθήνα, εντυπωσιάστηκαν και αποτελούν μελλοντικούς - ίσως - επισκέπτες της πόλης. Κέρδος 100%, κόστος περίπου 0. Και ερχόμαστε τώρα στην Άνδρο, που μέχρι σήμερα δείχνει ότι δεν έχει αντιληφθεί την τεράστια δύναμη του internet και τα πλεονεκτήματα της νέας τεχνολογίας.

Κυρίες και κύριοι, δεν χρειάζεται κόπος. Χρειάζεται τρόπος. Δυο νέα παιδιά στο νησί που χειρίζονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν ταχυδακτυλουργοί, μπορούν μέσα σε μερικές μέρες να δημιουργήσουν μοναδική «ζωγραφιά» με εικόνες και χρώματα, από τις ομορφιές του τόπου. Πίσω τους για υποστήριξη ας υπάρξει και μια εξειδικευμένη εταιρία για να βγει το τελικό προϊόν τεχνικά άψογο. Πόσο κοστίζει αυτό; Ελάχιστα. Και σίγουρα πολύ λιγότερο από τις τουριστικές εκθέσεις στις οποίες συμμετέχει η Άνδρος, με πενιχρά και αμφίβολα αποτελέσματα.

Το διαδίκτυο είναι το μέλλον. Σ αυτό στοχεύουν και επενδύουν προϊόντα τεράστιου βεληνεκούς και το επικοινωνιακό κέρδος είναι τεράστιο. Μια Άνδρος να «τρέχει» στον κυβερνοχώρο και να προβάλει σε ολόκληρο τον κόσμο τις μοναδικές ομορφιές της, είναι ένα ανέλπιστο δώρο και πάει χαμένο επειδή το όραμα και το πάθος για κάτι καινούργιο, μάλλον έχει στερέψει.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ 

Δείτε το βίντεο με την Αθήνα και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Κ.Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet