Είναι για καλό σκοπό…

(Δύο αναρτήσεις «για καλό σκοπό» όπως θα έλεγε ο μικρός μας συνόδευε σε μια δύσκολη διαδρομή ένα χειμωνιάτικο βράδυ… Δύο αναρτήσεις που δίνουν ελπίδα σε μια κοινωνία εγωιστική, παθητική, εσωστρεφή. Και οι δύο μιλάνε για υγεία. Η πρώτη για την σωματική υγεία. Η δεύτερη για την ψυχική υγεία. Η πρώτη για την υγεία 'ολων. Η δεύτερη για την ψυχική υγεία των παιδιών. Μην τις προσπεράσετε αδιάφορα. Ρίξτε τους μια ματιά. Ίσως σας ενδιαφέρουν - Εν Άνδρω) 

Η πρώτη ανάρτηση είναι για σήμερα. Πριν προχωρήσετε θυμηθείται πόσοι άνθρωποι έσπευσαν την τελευταία φορά να δώσουν αίμα στην Άνδρο. Σε μια μέρα κοντά 200. Στη μνήμη του γιατρού Ν. Θεολόγου που έφτιαξε την Τράπεζα Αίματος. Όπως μας υπενθυμίζει, λοιπόν, η Ισμήνη Θεολόγου ο Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ’οίκον Νοσηλείας Άνδρου, που διαχειρίζεται την Τράπεζα Αίματος Άνδρου, πρόκειται να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση και εκλογές σήμερα Τετάρτη 15/2/2017, στις 17.30 το απόγευμα, στο χώρο της Λέσχης Ανδρίων, στη Χώρα Άνδρου. Θα υπάρχει δυνατότητα τακτοποίησης της συνδρομής των παλαιότερων μελών, καθώς και εγγραφής νέων μελών. Η συνδρομή ανέρχεται στα 10 ευρώ. Οι υποψηφιότητες όσων ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο νέο Δ.Σ. θα δίνονται επιτόπου. Μην το σκεφτείτε πολύ. Να πάτε είναι για καλό σκοπό είπαμε..

Η δεύτερη ανάρτηση αφορά τα παιδιά και την δύσκολη ανατροφή τους σε μια κοινωνία με τόσους κινδύνους. Για τον λόγο αυτό διοργανώνεται ημερίδα από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ, υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου, με θέμα "Από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση: Γονείς και παιδιά απέναντι σε νέες προκλήσεις". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 04 Μαρτίου 2017, ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Χώρας. Όσοι από εσάς έχετε παιδιά μάλλον σας ενδιαφέρει...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet