Άνδρος: Κούλουμα στο Μπατσί και όχι μόνο...

Μερικές στιγμές στον ουρανό με τον χαρταετό. Μπορεί η μέρα να είναι συνεφιασμένη αλλά ο αέρας ήταν ευνοϊκός για πέταγμα αετού. Σε ένα Μπατσί με λιγο κόσμο, αλλά αρκετά παιδιά, που διασκέδαζαν με τους χαρταετούς τους. Εδώ η μητέρα με τον γιό παιτάνε τον χαρταετό... (φωτ. Εν Άνδρω). 

Μπορεί η μέρα να ήταν στα γκρίζα της λόγω της συννεφιάς. Όμως ο αέρας βοήθησε και πολλοί μικροί (και μεγάλοι) πέταξαν χαρταετούς στο Μπατσί και όχι μόνο..Οι δυό μικρούλες στην παραλία του Μπατσιού με την μαμά τους και τον χαρταετό στα ουράνια.  (φωτ. Εν Άνδρω).

Οι νεαροι από την μια αμολάνε τον χαρταετό και από την άλλη κουβεντιάζουν δίπλα στο κύμα. Κούλουμα με χαρταετό στο Μπατσί. Την ίδια ώρα οι μεγάλοι είχαν πιάσει τις λίγες ανοικτές ταβέρνες και τα νηστίσιμα (φωτ. Εν Άνδρω).

Αμόλα καλούμπα να βρεθεί ο χαρταετός στον ουρανό. Τι κι αν η μέρα ήταν λίγο μουντή. Ο χαρταετός έφτιαχνε την διάθεση όλων όσων τον πέταγαν (φωτ. Εν Άνδρω). 

 Και ήταν καμιά δεκαπενταριά δοξαστικοί χαρταετοι εκεί ψηλά. Οι χαρταετοί στον ουρανό του Μπατσιού έδιναν μια αίσθηση ελευθερίας και χαράς... (φωτ. Εν Άνδρω). 

 

Και σε άλλα μέρη της Άνδρου δοκίμασαν να πετάξουν χαρταετό, όπως π.χ. εδώ στα Φάλικα (φωτ. Χαρίδημος).

"Εν Άνδρω"

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ανύπαρκτος ο δήμος στο Μπατσί.... ούτε κούλουμα ούτε τίποτα. Λυπόμαστε που σας ψηφίσαμε.. Ο πρόεδρος εξαφανισμένος θα γυρίσει για να ασχοληθεί με τα τραπεζοκαθίσματα και με τα παγκάκια. Θα αρχίσει να μπογιαντιζει.... ετσι για να δείχνεται παλι..