Κληροδότημα Μουστάκα: Το ετήσιο μνημόσυνο και η πρώτη πιστοποιημένη παιδική χαρά στην Άνδρο

 

Η προτομή του Πέτρου Μουστάκα όπου θα γίνει η κατάθεση στεφάνου την Κυριακή. Πίσω ο χώρος της πρώτης πιστοποιημένης παιδικής χαράς στην Άνδρο. 

Το Κληροδότημα Μουστάκα τελεί την Κυριακή 2/4 το ετήσιο μνημόσυνο του Πέτρου Λ. Μουστάκα και των αδελφών του στην Αγία Παρασκευή Πίσω Μεριάς. Θα ακολουθήσει τρισάγιο και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Ευεργέτη, που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πίσω Μεριάς Κορθίου και στη συνέχεια θα δοθεί κέρασμα στον εντευκτήριο χώρο του κληροδοτήματος.

Άλλη μια φωτογραφία της προτομής και της παιδικής χαράς στην Πίσω Μεριά στον χωρο του Κληροδοτήματος.

Εν τω μεταξύ να σημειώσουμε πως δόθηκε προς χρήση η πρώτη πιστοποιημένη παιδική χαρά στην Άνδρο στον προαύλιο χώρο του Μουστακείου. Μια προσφορά του Κληροδοτήματος για τα παιδιά της Πίσω Μεριάς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

            Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος ΠΕΤΡΟΥ Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ σας προσκαλεί στο ετήσιο μνημόσυνο του ευεργέτη και των αδελφών του της περιοχής Κορθίου ΠΕΤΡΟΥ Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 9.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής  Πίσω Μεριάς Κορθίου Άνδρου. Θα ακολουθήσει τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του ευεργέτη στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πίσω Μεριάς Κορθίου.

Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της παιδικής χαράς παρουσία του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Νίκου Θεοδωρίδη, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεωργίου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη.

            Παρακαλούμε όπως μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια!Πολύ ωραία κίνηση! Ποιος όμως την πιστοποίησε????Μήπως τα λέτε υπερβολικά???Σας ρωτάω διότι υπάρχουν και άλλες παιδικές χαρές στην Άνδρο με το συγκεκριμένο ειδικό πλακάκι.....