Στην Άνδρο το Πάσχα η κόρη του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς

 

Κάτω από άκρα μυστικότητα, αθόρυβα και διακριτικά - αυστηρά incognito - πέρασε  τις μέρες του Πάσχα στην Άνδρο, η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ρομαν Αμπραμοβιτς (ιδιοκτήτη και της ποδοσφαιρικής ομάδας  «Chealsea») Άντζελα.

 Ντυμένη απλά, με ολιγομελή συντροφιά γύρισε χωρίς να την αντιληφθεί κανείς όλο το νησί. Έμεινε στην Χώρα, πήγε σε δυο μοναστήρια και το βράδυ της Ανάστασης βρέθηκε στη μονή  Παναχράντου.

Αναχώρησε από το νησί με ένα από τα πρωινά πλοία της Τρίτης του Πάσχα, αλλά σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα γιατί σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, τόσον η ίδια όσο και η μητέρα της, αναζητούν σπίτι, που να τους αρέσει προκειμένου να το αγοράσουν.

Ο Αμπράμοβιτς έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει επτά παιδιά! Η πρώτη σύζυγός του ήταν η Όλγα Γιουρέβνια Λίσοβα, με την οποία χώρισε τρία χρόνια μετά από το γάμο τους το 1988. Η δεύτερη σύζυγός του ήταν η αεροσυνοδός Ιρίνα Βιατσεσλάβοβνα Μαλαντίνα, με την οποία απέκτησε πέντε παιδιά. Παντρεύτηκαν το 1991, αλλά χώρισαν το 2007 με διακανονισμό της τάξεως των 150 εκατομμυρίων λιρών. Τώρα είναι παντρεμένος με την Μοσχοβιτισα Ντασα Ζουκοβα.

Η Ζούκοβα είναι κόρη ενός μεγιστάνα του πετρελαίου και μιας επιστήμονος. Οι γονείς της χώρισαν όταν η ίδια ήταν τριών ετών και έφυγε με τη μητέρα της για τις ΗΠΑ στα 10 της. Μετά από τις σπουδές της επέστρεψε στη Μόσχα και αργότερα εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο.

Η Άντζελα είναι καρπός προηγούμενης σχέσης του. Έχει έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα, γνώρισε την Άνδρο και γοητευμένη με τις ομορφιές του τόπου, αποφάσισε να αποκτήσει πλέον μια σταθερή σχέση με το νησί.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εν Άνδρω = Έμεινε στην Χώρα
Εργαζόμενος = Έμεινε στο Γαύριο στο ξενοδοχείο Περράκη
Εν Άνδρω = πήγε σε δυο μοναστήρια και το βράδυ της Ανάστασης βρέθηκε στη μονή Παναχράντου.
Εργαζόμενος = Ανάσταση έκανε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Γαυρίου.
Διορθώστε το άρθρο σας...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαρίσρως διορθωνουμε μια-δύο λεπτομέρειες του άρθρου του συντάκτη μας. Απόκλιναν για λόγους σκοπιμότητας και ασφάλειας όπως μας είπε αυτός που το έγραψε. Ευχαριστούμε επίσης και για την επιβεβαίωση του αποκλειστικού θέματος μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Χωρις να θελω να υποστηριξω το site που απλως παρακολουθω, απο που εκανε την αντιγραφη οπως λετε παραπανω; Δεν εχω καμμια σχεση με οποιοδηποτε-για να μην παρεξηγηθω- αλλα εδω διαβασα την ειδηση, Απο που την εκλεψε; Μηπως "ενοχλει" η συγκεκριμενη ιστοσελιδα και προσπαθει καποιος η καποιοι να την αποδυναμωσουν; Απλως ρωταω ξανα. Που αλλου δημοσιευθηκε η ειδηση; Αν δεν εχετε απαντηση κατι υποπτο συμβαινει. Αφηστε λοιπον ελευθερα να μαθαινουμε τα νεα του νησιου μας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μα το άλλο site γράφει ευκρινώς "πηγή enandro" Συνεπώς λέει από που πήρε το θέμα. Τα στοιχεία για την έλευση στην Άνδρο τα έχει αναλυτικά ο συντάκτης μας και δεν είναι της παρούσης για ιδιωτικους λόγους.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εντελώς copy-paste!!! Δεν άλλαξαν τίποτα. Ευτυχώς γράφουν πηγή enandro!!! Ευχαριστούμε για την πληροφορία....