Άνδρος: έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του δέρματος - 23 & 24 Ιουνίου

 

(Αρχικά ήρθε μια πρόσκληση. Στη συνέχεια ακολούθησε τηλεφώνημα. Θετικό σημάδι ο επαγγελματισμός της ομάδας. Λίγες μέρες μετά ήρθε και η σχετική ενημέρωση. Τα σοβαρά θέματα χρειάζονται σοβαρή προσέγγιση. Και η ομάδα «ΑγκαλιάΖΩ» είχε από την αρχή προδιαθέσει θετικά για ένα σοβαρό ιατρικό θέμα όπως η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. Ιδίως τώρα που αρχίζει το καλοκαίρι.. Δ. Μπ.)

Κύριε Μπασαντή καλημέρα,

μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία την Παρασκευή, επισυνάπτεται στο παρόν η ανακοίνωση του Ομίλου Αγκαλιάζω, διαμορφωμένη με βάση τα όσα ζητήσατε.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και την ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού για τη δράση αυτή του Ομίλου Αγκαλιάζω στην Άνδρο.

Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση,

ΜΦΧ,

Πέγκυ Μουντζούρη

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΔΡΟΥ 23 & 24 Ιουνίου

Ο Όμιλος ΑγκαλιάΖΩ στις 23 & 24 Ιουνίου επισκέπτεται την Άνδρο, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Δέρματος και του Μελανώματος.

Η εκστρατεία, η οποία πραγματοποιείται φέτος για 13η συνεχόμενη χρονιά, υλοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Άνδρου και έχει την Αιγίδα του, ενώ το πρόγραμμά της περιλαμβάνει ενημερωτική ημερίδα και δωρεάν προληπτική εξέταση σπίλων (ελιών) στους πολίτες, από εξειδικευμένους ιατρούς, ογκολόγο και δερματολόγο.

Ειδικότερα, το Πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 – Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

10.00 – 11.30 Ενημερωτική ομιλία

11.30 - 17.00: Εξέταση σπίλων (ελιών) από ιατρούς ογκολόγο και δερματολόγο.

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 – Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

10.00 – 15.00: Εξέταση σπίλων (ελιών) από ιατρούς ογκολόγο και δερματολόγο.

Η εκστρατεία του Ομίλου ΑγκαλιάΖΩ είναι υπό την επιστημονική επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος και έχει την στήριξη του ΕΑΝΠ Μεταξά μέσω της συμμετοχής εξαίρετων επιστημόνων.

Χορηγοί της εκστρατείας είναι οι φαρμακευτικές εταιρείες Bristol Myers Squibb και Roche Hellas.

ΔΡΑΣΕΙΣ 2017

Η εκστρατεία του Ομίλου ΑγκαλιάΖΩ, η οποία και φέτος είναι υπό την επιστημονική επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος, πραγματοποιείται από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου και περιλαμβάνει δράσεις στις εξής πόλεις και χωριά:

27 Μαϊου 2017:                    Μουζάκι (Δήμος Μουζακίου Καρδίτσας)

28 Μαϊου 2017:                    Αγναντερό (Δήμος Μουζακίου Καρδίτσας)

10 & 11 Ιουνίου 2017:          Ζαγορά Πηλίου (Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου)

17 Ιουνίου 2017:                   Μύτικας (Δήμος Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας)

18 Ιουνίου 2017:                   Νήσος Κάλαμος (Δήμος Λευκάδος)

23 & 24 Ιουνίου 2017:         Χώρα Άνδρου

Ιστορικό

Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ ιδρύθηκε το 1976 και υπηρετεί σφαιρικά το ‘’κεφάλαιο’’ Καρκίνος με οργανωμένα και στοχευμένα προγράμματα. Βασικοί τομείς του ΑγκαλιάΖΩ είναι η πληροφόρηση και η κινητοποίηση του πληθυσμού για πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, η συνηγορία και η διεκδίκηση δικαιωμάτων των ογκολογικών ασθενών, τα ενδονοσοκομειακά προγράμματα στα Νοσοκομεία Μεταξά και Metropolitan και η ψυχοκοινωνική και οικονομική στήριξη με χρήματα και τρόφιμα των ιδίων και των οικογενειών τους κάθε μήνα.

Στα 41 χρόνια λειτουργίας του, προσφέρει πάντα δωρεάν τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες ανθρώπους και έχει συμβάλλει με πολλαπλούς τρόπους ουσιαστικά και τεκμηριωμένα στην απομυθοποίηση του καρκίνου.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ "ΑγκαλιάΖΩ"

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΔΡΟΥ 

23 ΚΑΙ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet