Lifting στο Γαύριο!

 

Lifting  στο Γαύριο και μάλιστα στην βιτρίνα του τις τελευταίες μέρες εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου. Με επί κεφαλής τον πρόεδρο της Κοινότητας Κ. Μούλα, υπάλληλοι και εθελοντές, ανέλαβαν να αποκαταστήσουν τον παραδοσιακό περιστερεώνα που βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού που είχε υποστεί φθορές από τον χρόνο και την ανύπαρκτη συντήρηση.

Μέχρι τώρα το παραδοσιακό αυτό κυκλαδίτικο κτίσμα χρησιμοποιείτο από την Εθνική Τράπεζα, που είχε τοποθετήσει εκεί το μηχάνημα ανάληψης χρημάτων. Το γραφικό σπιτάκι, θα ξαναγίνει λευκό και θα λειτουργήσει σύντομα ως γραφείο τουριστικών πληροφοριών.

Παράλληλα από  σήμερα το πρωί (Τετάρτη 5/7) ,άρχισε η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στους γύρω δρόμους.  Αρχικά έφυγαν από την Άνδρο προς τον ΟΔΔΥ ιδιωτικά αυτοκίνητα αλλοδαπών που είχε λήξει η περίοδος χρήσης τους. Στην επομένη δημοπρασία στην Αθήνα θα γίνει και δεύτερη επιχείρηση απομάκρυνσης.

Η αρχή έγινε! Το ζήτημα είναι να υπάρξει και συνέχεια με αυτοκίνητα που έχουν σταθμεύσει… αιώνια και δημιουργούν πρόβλημα από την μακρόχρονη ακινησία τους και κακή συνολικά εικόνα.

Λ.Π.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΘΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ...
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Μια συγκεκριμένη και προσωπική καταγγελία για να την αναρτήσουμε πρέπει να είναι ΕΠΩΝYΜΗ. Δεν αρκεί άνα GRAFITI. Το θέμα είναι κυρίως νομικό και ελάχιστα πολιτικό. Δεν ξέρουμε το θέμα. Δεν ξέρουμε πόσο είναι αλήθεια και πόσο τρολάρισμα. Μόνο ΕΠΩΝΥΜΑ λοιπόν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το πίστεψε το δούλεμα του Βουραζέρη ο Μούλας ΛΙΡΑ 100 και κοντεύει να βάψει και τους επιβάτες που θα βγαίνουν από το πλοίο Αίσχος χωρίς σχεδιασμό στην φάτσα του λιμανιού κάνει τέτοιες γύφτικες παρεμβάσεις έλεος πια τι άλλο θα δούμε από αυτήν την δημοτική αρχή

This comment was minimized by the moderator on the site

Τέτοιος βλάχο πρόεδρος δεν είχε ξαναπεράσει από το Γαυριο. Δεν ξέρει τι σημαίνει γούστο. Το Γαυριο έχει αποκτήσει μια εικόνα που χτυπάει άσχημα στα μάτια του επισκέφτη, όλη τη μέρα ματς ακονίζει κ βάφει και οι άλλοι του δήμου τον δουλεύουν και του πέρνουν τα λεφτά .

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν είναι εικόνα αυτή εισόδου του νησιού μπλέ παγκάκια ας τον σταματήσει κάποιος η κιτσαρία έχει και τα όρια της το Γαύριο βρωμάει ένα απέραντο πάρκινκ που είδατε το λίφτιγκ όσο για την ξύλινη περιστερώνα θέλει απομάκρυνση από εκεί αυτό το γυφταριό έχει την περιστέρωνα την κανονική για τουριστικό γραφείο άς την αξιοποιήσουν γιατί την έχει κάνει ο πρόεδρος αποθήκη

This comment was minimized by the moderator on the site

Τουριστικό γραφείο είχε στο Γαύριο αλλά κάποιοι το κλείσανε και μετά προσφέρθηκε στη φτωχή Eurobank έναντι πινακίου φακής. Όσο για το σαπιοκοτέτσι καλύτερα να βάλουν κανά δεντράκι στη θέση του να κάνει σκια.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΙ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ '' ΣΥΓΧΑΡΗΚΙΑ'' ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΠΟΥ ...ΕΛΕΩ ΓΛΗΝΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΛΑΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΧΡΗΜΣΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΩΡΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΣΤΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΙΛΟ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΠΡΕΕΠΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ - ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ - ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΦΕΙ Η ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ Η ΑΥΛΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ν ΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕς ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ? ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΟΜΙΜΟΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ....ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΚΟΙΝΟΤΑΡΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΞΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εκει στην βορεινη ακρη του λιμανιου στην αμμο που εχει φυτρωσει καλαμιωνας και μεσα εχει ποντικια φιδια σκουπιδια δεν το βλεπει ο καλοκαγαθος Προεδρος να κανει λιφτινκ ? Οπου του πει ο καθε επαγγελαματιας επεμβαινει και προσκαιρα .....τον ενθουσιαζουν οι τυποι σαν τον Βουραζερη με τα μπραβο Κωστα ? Ετσι χωρις καποιο προγραμμα και συντονισμο δεν γινεται δουλεια,δεν ειναι η αυλη του σπιτιου μας τα κοινα ενος τοπου καταλαβετε το.
Ας κανουν επιτελους μια βολτα στη παραλια Γαυριου να δουν το αισχος ,λιφτινγκ θα λεγοταν αν υπηρχε προγραμμα συζητηση και ουσιαστικη παρεμβαση του τοπικου μας συμβουλιου....τι να λεμε τωρα.Αληθεια τα παγκακια της παραλιας γιατι βαφτηκαν γαλαζια απο καφε βερνικι που ηταν ? Προφανως στα πλαισια του λιφτινγκ ....αστειοτητες και διασπανθιση δημοσιου χρηματος για μπογιες και εξοδα εργων βιτρινας , να τα δουμε και αυτα ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Lifting στο Γαύριο και μάλιστα στην βιτρίνα του, δηλαδή μπροστά στο δρόμο από πίσω βρώμα και σκουπίδια.
Όλα στη βιτρίνα από πίσω ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ και μικρές χωματερές που θα παραμείνουν όλο το καλοκαίρι.
Νομίζετε ότι οι τουρίστες που πάνε στο κάμπινγκ δεν τα βλέπουν; Οι παραθεριστές δεν τα βλέπουν;
Μόνο ο κ. Μούλας δεν τα βλέπει. Ελάτε κ. Μπασαντή να τα δείτε και να κάνετε ένα άρθρο για το "lifting στο Γαύριο".

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτή η δημοτική αρχή μας έχει μπερδέψει
Για ποιώ παραδοσιακό κτίσμα μας λένε ότι θα κάνουν τουριστικό περίπτερο
Το τουριστικό περίπτερο στο Γαυριο υπάρχει από χρόνια αλά δύστυχος είναι ανάξιοι να το στελεχώσουν
Όσο για το ξύλινο κουτί που ήταν το ΑΤΜ της εθνικής είναι σάπιο και πολεμάει ο πρόεδρος Μουλας να το μαζέψουν
Το χαλί τους σε όλο τους το μεγαλείο
Όσο για το μπάχαλο τον αυτοκινήτων
Στο Γαυριο δεν έχει προηγούμενο

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα ειτανε καλο αν περνούσε και η φιλοζωική να φροντίσει τα αδέσποτα σκυλιά του Γαυριου

Περισσότερα