Δύο σοβαρά ατυχήματα τις πρώτες πρωινές ώρες (7/8) στην Άνδρο

Χθεσινή νυχτερινή φωτογραφία της Άρνης όπου έγινε το μεγάλο πανηγύρι της Άνδρου. Το φεγγάρι σχεδόν ολόγιομο ξεπροβάλει πλανω από την κορυφογραμμή της Κουβάρας. Διακρίνεται το χωριό και η φωτοσμένη πλατεία στην άκρη δεξιά όπου έγινε το πανηγύρι. Τα ξημερώματα συνέβησαν τα δύο συστυχηματα. Το ένα από επιστρέφοντα οδηγό από το πανηγύρι (φωτ. Εν Άνδρω).

 Δύο πολύ σοβαρά αυτοκινητιστικά δυστυχήματα έγιναν σήμερα (7/8) τις πρώτες πρωινές ώρες την Άνδρο στα οποία ενεπλάκησαν δύο νέοι άνθρωποι.

Το πρώτο στο Κόρθι γύρω στις 2:30 το πρωί όταν μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο Ευάγγελος Κοντός, ετών 29, από το Κοχύλου ξέφυγε από τον δρόμο. Ο οδηγός της τραυματίστηκε θανάσιμα όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία.

Το δεύτερο στην περιοχή της Βουρκωτής. Ο νεαρός Νίκος Δαμαλής κατευθυνόμενος προς Χώρα – μετά το πανηγύρι της Άρνης υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες - πιθανόν η μοτοσυκλέτα να ξέφυγε από τον δρόμο - τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Από το Κέντρο Υγείας ειδοποιήθηκε ελικόπτερο, το οποίο και τον μετέφερε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου είναι διασωληνομένος.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλαδή, φταίει η αστυνομία που το οδικό δίκτυο είναι για τα κλάματα και για το γεγονός ότι δεν φοράμε κράνος, οδηγώντας υπό την επήρεια και με υπερβολική ταχύτητα σε καθημερινή βάση; Ή μήπως αν γράψουν και πέντε έξη θα αλλάξει κάτι; Εναι θεμα παιδιάς και τιποτα παραπάνω. Δεν μιλάω συγκεκριμένα αλά γενικολόγω.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αφού λοιπόν είναι λίγοι και δεν μπορούν να αστυνομεύσουν αξιοπρεπώς ολόκληρη την Άνδρο αποφάσισαν να μην ασχολούνται καθόλου και με καμμιά περιοχή!
Τα περί καλής θέλησης τα αντικαθιστώ με τα περί ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΛΗΣΗΣ, όπως αποδεικνύει η καθημερινότητα του νησιού.
Μόνο η μισθοδοσία τους αποδεικνέι την ύπαρξή τους στην Άνδρο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανένα θέλω να ρωτήσω.Πόσα αστυνομικά τμήματα έχει η Άνδρος;;πόσοι αστυνομικοί υπηρετούν σε ολόκληρη την Άνδρο;;;εεε λοιπόν τι θέλετε να κάνουν οι ελάχιστοι αυτοί όση και καλή θέληση να έχουν.Πως είναι δυνατόν να ελέγξουν ολόκληρο νησί;;πως;;;Είμαστε και εμείς οι Έλληνες ένας νομοταγής λαός και ξέρετε από που ξεκινάει;;γιατί πάντα ''καθάριζε''ο βουλευτής για τα πρόστιμα και τις παρανομίες μας.Ενώ εάν ξέραμα ότι θα μας έκοβαν τον κ@λο θα είμαστε αρνάκια...είτε κάνω λάθος;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Απάντηση στο ΚΟΥΙΖ:
Εκεί που είναι πάντα! Κλεισμένη στο κτίριο απέναντι από την παιδική χαρά, με μάτια και αυτιά ερμητικά κλειστά, απαθής και αδρανής σε όσα γίνοντα ικάτω από την μύτη της. Για τα όποια χιλιόμετρα πιο πέρα και εν ώρα ύπνου δεν το συζητάμε.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΟΥΙΖ: Μα που ηταν η αστυνομία στις 2:30 τα ξηνερώματα στην ευθεία του Κορθίου να κάνει αλκοτέστ και να ελέγχει με ραντάρ την ταχυτητα και που ήταν την ίδια ώρα στην Βουρκωτή να ψάχνει για κράνη και να κάνει αλκοτέστ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Που μπορει να είναι αστυνομία όταν καθένας μας θέλει και έναν αστυνομικό μπαμπούλα για κάθε χρήση;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποια Αστυνομία;; Αυτή που αφήνει την τήρηση του ΚΟΚ (δηλαδή Νόμου) στους καλούς τρόπους των οδηγών;; Καθημερινά στην Χώρα γίνεται της μουρλής από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στις δύο πλευρές του δρόμου, ακόμα και στις στροφές, μποτιλιάρισμα αυτοκινήτων-λεωφορείων, παραβίαση των μονόδρομων στο Νειμποριό, μετατροπή του οδοστρώματος σε μάντρα οικοδομικών υλικών..................εμφανίστηκε κανείς τους;; Και μην μου πουν ότι δεν έχουν βενζίνη για το περιπολικό, γιατί σε απόσταση 200 μέτρων από την καρέκλα τους γίνονται όλα αυτά και σίγουρα δεν απαιτείται περιπολικό για να φτάσουν ως εκεί!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κρίμα... Ποτό, μη τήρηση στοιχειωδών κανόνων ασφαλείας (κράνος κτλ), σε συνδυασμό με τη νεανική απερισκεψία ("σιγά μη συμβεί σε μένα"), σκοτώνουν!
Με την ευκαιρία παλιά θυμαμαι την Αστυνομία να κάνει και κανένα μπλόκο για κράνη εκεί στον Αγιο Πέτρο. Εχω χρόνια να δω κάτι ανάλογο... Τουλάχιστον αν δεν μπορούμε να βάλουμε μυαλό μόνοι μας, ας μας το βάλουν άλλοι δια του... μπαμπούλα