Γαύριο 20/8: Φεύγετε να φεύγουμε...

Το πλοίο Andros ήρθε για το τοπικό στην ώρα του. Γύρω στις 19:45 έδεσε στο Γαύριο. Κατέβασε 70 ΙΧ,, 6 φορτηγά και 14 μηχανές. Και φόρτωσε περίπου 250 ΙΧ και 900 επιβάτες για Ραφήνα. Ήταν να φύγει στις 20:00 όπως δείχνει και η φωτεινή πινακίδα του. Κατάφερε και έφυγε λόγω πληθώρας αυτοκινήτων στις 20:35!  Μαζί με το τοπικό του Superferry των 21:30 - όπου υπολογίζontai άλλα 250 ΙΧ και άλλοι 1000 ειβάτες - και μαζί με τα μεσημεριανά οι πράκτορες υπολογίζουν πως έφυγαν σήμερα από την Άνδρο 3.000 επιβάτες και 1100 ΙΧ!!! Έχει πια αρχίσει η μεγάλη επιστροφή... (φωτ. Μ.Μ.)..

Περίπου οι 900 επιβαάες και τα 250 ΙΧ χρειάστηκαν για να επιβιβαστούν κοντά 40 λεπτά. Κόσμος πολύς... (φωτ. Μ.Μ.).

Η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε από τον καταπέλτη του πλοίου στη βόρεια προβλήτα μέχρι το χωμάτινο πάρκινγκ στο Γαυριο στις 20:00 (φωτ. Μ.Μ.).

 Το χαμηλό κόστος μεταφοράς του αυτοκινήτου στην Άνδρο αυτές τις μέρες επέτρεψε σε πάρα πολλούς που το σκέφτονταν να πάρουν το ΙΧ τους. Κάτι που αύξησε κατά πολύ τον αριθμό των αυτοκινήτων και οδήγησε όλα τα πλοία αυτές τις μέρες να έχουν σχεδόν πλήρη γκαράζ (φωτ. Μ.Μ.).

 Το πλοίο φόρτωνε αυτοκίνητα για πολύ ώρα μετά από την επιβίβαση των επιβατών σημερα το απόβραδο στο Γαύριο (φωτ. Μ.Μ.).

"Εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

αντε και του χρονου παλι. βεβαια αυτην την περιοδο στην ανδρο εχει τον καλυτερο κοσμο μιας και γινεται ξεσκαρταρισμα!! οπως επισης εχει και τους καλυτερους καιρους και το απολαμβανεις στο επακρον!!! φετος απο πλευρας αγοραστικης κινησης για πρωτη φορα διαπιστωσαμε την πτωση τουριστων απο την ευρωπη οπως των ιταλων πρωτιστως που δεν ψωνιζουν τιποτα και ειναι οι χειροτεροι που εχουν ερθει, εν αντιθεση με πολιτες χωρων οπως η κυπρος που αυτο δειχνει την ανοδο της οικονομικα,,, του ισραηλ , της ινδιας , της βραζιλιας και αλλων τουριστων απο τετοιες χωρες οι οποιοι ειναι πολυ καλοι αγοραστες και αφηνουν χρημα , αυτο θα πρεπει να αποτελεσει αντικειμενο ερευνας και δρασης προς αυτην την κατευθηνση τοσο απο το ελληνικο κρατος , οσο και σε τοπικο επιπεδο διαφημησης του χρονου , της χωρας μας αλλα και της ανδρου ως προορισμος . και οι διαφημησεις να γινονται εγκαιρα και οχι κατοπιν εορτης !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευκαιρία για διαδήλωση κατά των ανεμογενητριων με τοσο κοσμο. Δινω ιδέες!!!