Γάμος έγινε με… Harley!!!

Ότι και να πείτε μια Harley, αντί για άλογο, να πας και νάρθεις σ' ένα νησιώτικο γάμο είναι πρωτότυπη και εντυπωσιακή ιδέα... 

Από τα πιο ωραία που έχουμε δει εφέτος το καλοκαίρι στην Άνδρο. Ένας γάμος πολύ ιδιαίτερος. Έγινε την Κυριακή το βράδυ στην Θεοσκέπαστη. Το ζευγάρι φεύγοντας βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο να αποχωρήσει μέσα από την Αγορά στη Χώρα. Πάνω σε μια εντυπωσιακή Harley-Davidson!!!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά που συνέβησαν. Ανηφορίζαμε προς την πλατεία Γηροκομείου όταν ακούσαμε τον χαρακτηριστικό βαρύ, ρυθμικό ήχο μιας μοτοσυκλέτας να ανεβαίνει ολόφωτη, αργά, πίσω μας, μέσα στον κόσμο. Ασυναίσθητα ανεφωνήσαμε: «μα δεν είναι δυνατόν! Μια  μοτοσυκλέτα μεσ’ τον κόσμο;»

Εδώ τα εκατοντάδες άλογα της Harley παρκαρισμένα ήσυχα μπροστά στο σπίτι-σκηνικό της βραδιάς...

Όμως βλέποντας την ξαφνικά να περνά αργά δίπλα μας χαμογελάσαμε και μας ήρθε να χειροκροτήσουμε. Πάνω της ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Αυτός οδηγούσε: ψηλός, αθλητικός, κομψός. Αυτή πίσω:  λυγερόκορμη μεσ’ το δαντελένιο νυφικό της. Στα χέρια της κρατούσε μια ανθοδέσμη από ηλίανθους και πράσινες κορδέλες ανεμίζανε!!!

Με το μπουκέτο από ηλίανθους της νλυφης και με τις πράσινες κορδέλες στολισμένη η Harley. Ακόμα μια εντυπωσιακή εικόνα της βραδιάς.

Η μηχανή πέρασε αργά, έφτασε στο τέλος του πεζόδρομου και χάθηκε μακριά. Φίλος που συναντήσαμε δύο λεπτά αργότερα μας εξήγησε πως ήταν ο γιός του Νόνα! Η περιέργεια μεγάλη και η διάθεση εξαιρετική. Το αποφασίσαμε αμέσως: να πάμε μέχρι το ταβερνάκι πάνω από τα κύματα της Πλακούρας να φωτογραφίσουμε την μηχανή… Τι κι αν δεν είχαμε μαζί μας φωτογραφική μηχανή!!!

Πήγαμε. Βρήκαμε την εντυπωσιακή μηχανή παρκαρισμένη μπροστά στο σπίτι δίπλα στο ταβερνάκι. Χρησιμοποιήσαμε ένα κινητό. Οι φωτογραφίες βγήκαν μέσα στη νύχτα λίγο θολές. Όμως κι έτσι δίνουν μια αίσθηση της μαγικής βραδιάς και του πιο πρωτότυπου γάμου του καλοκαιριού…

Η φωτογραφία απεικονίζει κάτι παραμυθένιο από την βραδιά. Όμως τα τεχνικά μέσα πενιχρά έτσι βγήκε κάπως σαν παλιά κινηματογραφική ταινία του Χόλυγουντ: λίγο θαμπό το ωραίο σκηνικό και ασαφή τα πρόσωπα. Όλα αυτά αφήνουν περισσότερα για την φαντασία…

Βγάλαμε μερικά στιγμιότυπα. Μετά ρωτήσαμε αν θα ήθελε το ζευγάρι να ποζάρει για μια φωτογραφία μπροστά στο σπίτι και την μοτοσυκλέτα. Δέχτηκαν μετά χαράς. Ο γαμπρός έβαλε και το σακάκι από το άσπρο σμόκιν για την περίσταση. Η νύφη εξήγησε πως δική της ιδέα ήταν να ανέβουν την Αγορά με την μηχανή. Κι ο γαμπρός συμπλήρωσε πως: «η μηχανή είναι του κουμπάρου»!

Καλοτάξιδοι οι νεόνυμφοι…

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet