Οι "καουμπόηδες" της θάλασσας! Παρ’ ολίγο δυστύχημα με το "Tera Jet".

 

H σκηνή του επικίνδυνου ελιγμού σε τρία σινεχόμενα πλάνα από το Cyclades24.

Κάποιοι από τους πλούσιους «σκαφάτους» -Έλληνες και ξένους- που αλωνίζουν με τις πολυτελείς και γρήγορες θαλαμηγούς τους τις Κυκλάδες, νομίζουν ότι η θάλασσα τους ανήκει και με το χρήμα και την κοινωνική δύναμη που διαθέτουν, μπορούν να πλέουν όπου θέλουν, όπως θέλουν και με όποιες ταχύτητες επιθυμούν, αγνοώντας ακόμα και τους πιο βασικούς κανόνες ασφαλούς ναυσιπλοΐας.

Ένας από αυτούς-που αναζητείται από το Λιμενικό- παραλίγο να προκαλέσει σοβαρό ναυτικό δυστύχημα, αφού λίγο έλειψε να συγκρουστεί με το ταχύπλοο Tera Jet έξω από το λιμάνι της Μυκόνου.

Το πλοίο της Sea Jets, γεμάτο με επιβάτες κατευθυνόταν στο «νησί των ανέμων» όταν η θαλαμηγός πέρασε σαν βολίδα σχεδόν ξυστά από την πλώρη του κινούμενο αντίθετα από τους κανονισμούς αφού το τεράστιο ταχύπλοο είχε προτεραιότητα.

Η σύγκρουση αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή και τον λόγο έχουν πλέον οι αρχές που θα κινηθούν διοικητικά εναντίον του καπετάνιου της θαλαμηγού.

Σημ. Οι φωτογραφίες είναι από το “Cyklades 24”

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Που ειναι λοιπόν το Λιμενικό Σώμα με τα ταχύπλοα του (τους εχει δωρήσει ενα καινούργιο γνωστος τεως προεδρος ΠΑΕ στο νησί εδω και χρόνια), να κυνηγήσει το σκάφος και να επιβάλλει τις αντίστοιχες ποινές? Αν επρόκειτο περί ψαρά, θα ετρεχαν ολοι οι αρμόδιοι να επιβάλλουν τα δέοντα.. Να μην είμαστε δύο μετρα και δύο σταθμά!