ΚΤΕΟ στην Άνδρο!!!…

 

Μια σημαντική ανάγκη των μόνιμων κατοίκων της Άνδρου, που ήθελαν ή έπρεπε να περνάνε τα αυτοκίνητα τους ΚΤΕΟ, ικανοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η οποία έδωσε άδεια εξουσιοδοτώντας  ιδιωτική εταιρία ΚΤΕΟ, να εγκαταστήσει κινητή μονάδα ελέγχου αυτοκινήτων στο νησί.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε ήδη από την Μύκονο και θα επεκταθεί εκτός από την Άνδρο , στην Τήνο, στην Λέρο και στην Κάρπαθο. Συγκεκριμένα η Autovision  θα μεταφέρει δύο πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες, στις οποίες θα διενεργείται τεχνικός έλεγχος σε επιβατικά οχήματα έως 3,5 τόνους και δίκυκλα, από ειδικά εκπαιδευμένο ελεγκτικό προσωπικό. Η διενέργεια τεχνικών ελέγχων μέσω των κινητών μονάδων θα πραγματοποιείται βάσει προγράμματος πρόσκλησης, το οποίο έχει εκδοθεί από την αρμόδια περιφέρεια.

Η διευκόλυνση είναι μεγάλη γιατί μέχρι σήμερα, όσοι ήθελαν να περάσουν ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητα τους, έπρεπε να ταξιδεύουν στην Αθήνα ή αλλού σπαταλώντας χρόνο και χρήμα. Υποχρεωμένοι για ΚΤΕΟ μέχρι σήμερα ήταν όσοι πήγαιναν με τα αυτοκίνητα τους στην Αθήνα, αλλά και όσοι ήθελαν μεγαλύτερη οδική ασφάλεια. 

Κ.Π.Κ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

παρακαλω,γνωστοποιησετε μου το τηλεφωνο και την διευθυνση του ΚΤΕΟ Ανδρου.
Ευχαριστώ