Οι αναγνώστες από την Άνδρο, τις Κυκλάδες και την Ευρώπη γράφουν

 

Η αναγνώστρια μας σε λίμνη της Βαυαρίας (φωτ. Μ.Ν.Μ.)

Εδώ και καιρό οι αναγνώστες μας γράφουν, στέλνουν ευχές, ευχαριστιές κλπ. Ξαφνικά μάς ήρθε μια ιδέα: να βάλουμε όλα αυτά το γράμματα, τις πληροφορίες, τις ευχές, να τις κοινοποιήσουμε σε όλους. Όλες οι φωτογραφίες που συνοδεύουν κάθε κείμενο ή ευχές είναι των αναγνωστών μας.  Μπορείς κι εσύ να γράψεις κάτι ή να βγάλεις κάποιες ψραίες ή χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Το "Εν Άνδρω" τέσσερα χρόνια τώρα δίνει βήμα σε όλους. Περιμένουμε...

 (α) Πολιτιστικός; Συλλόγος Πιτροφού

 

 Το δέντρο του Πιτροφού (φωτ. Μ. Ψαριανός)

Κύριε Μπασαντή καλημέρα, Καλές Γιορτές, αγάπη, υγεία και ευημερία!

Χτες, ημέρα Κυριακή 10/ 12 μαζευτήκαμε στο πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου για να ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας . Περίπου 70 μέλη και φίλοι του χωριού συγκεντρώθηκαν στο παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού, στολίσαμε, τραγουδήσαμε, γευτήκαμε τα υπέροχα γλυκά των κυριών του χωριού και ήπιαμε άφθονο ζεστό οινόμελο !!! 
Στο τέλος φωτίσαμε τον προαύλιο χώρο του συλλόγου, όχι μόνο με το δέντρο, αλλά  με τα χαμόγελα και τα πρόσωπα τον παρευρισκόμενων, "έναυσμα " για χαρούμενη διάθεση την περίοδο των εορτών.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας  για την στήριξη  και τη βοήθεια στη διοργάνωση της βραδιάς. 

Να σας ευχηθούμε Καλές Γιορτές ,υγεία και  ο καινούργιος χρόνος να μας χαρίσει ότι μας στέρησε ο προηγούμενος .

Για το ΔΣ πολιτιστικού συλλόγου Πιτροφού,

Με εκτίμηση

Μιχάλης Ψαριανός 

(β) Yorgos Mou (Στουτγάρδη)

Χειμωνιάτικο απόβραδο στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης (φωτ. Yorgos Mou)

Στολισμένα δέντρο στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης (φωτ. Yorgos Mou).

TH KALHSPERA MOY APO GERMANIA APO ENA PITROFIANO STH KATAGWGH POY ZEI 26 XRONIA STH STUTTGART

(γ) ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE

Αν ασχολείστε με το θαλάσσιο ή καταδυτικό τουρισμό, είτε δραστηριοποιήστε στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, τότε το σεμινάριο αυτό σας αφορά. Άνδρος, 16  Δεκεμβρίου 2017, Αίθουσα Επιμελητηρίου, Βακόνι 17:00. Με εκτίμηση, Τσαγκαράκη Καλλιόπη

(δ) ΚΑΪΡΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΔΡΟΥ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΚΑΙ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

                                                    ΚΑΪΡΕΙΟΣ  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

(ε) Μαργαρίτα Καλοζύμη- Ντιναλεξη (Γαύριο)

Γαύριο (φωτ. Μαργαρίτα Ντιναλέξη)

 Καλησπέρα σας,

Κατάγομαι από το Βιταλι από τη μητέρα, είμαι δημότης Άνδρου και εχω σπίτι στο Γαύριο . Αγαπώ το νησί, πολύ, καθώς και την πατρίδα μου. Έτσι εκτίμησα αυτή την κίνηση των ανθρώπων στα Αποίκια και κάποτε είχα προθυμοποιηθεί να διοργανώσουμε εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας στον Άγιο Πέτρο, εκεί που υπάρχουν οι κάδοι. Εννοείται ότι θα συμμετέχουμε όλη η οικογένεια, εάν κάτι τέτοιο οργανωθεί από το Δήμο.

Άγιος Φανούριος - Γαύριο (φωτ. Μαργαρίρτα Ντιναλέξη).

Διαβάζω το πολύ συμπαθητικό και αντικειμενικό ιστολόγιο σας και σας ευχαριστώ και εσάς για ότι κάνετε. Σας στέλνω άλλη μια φωτογραφία από το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου που φτιάξαμε στην αυλή του σπιτιού μας στο Γαύριο και του οποίου τα θυρανοίξια έγιναν φέτος τον Αύγουστο .

Με εκτίμηση

Μαργαρίτα Καλοζύμη- Ντιναλεξη

 (στ) Μιχάλης Τζανουλίνος (Γαύριο)

 

 Πίνακας και φωτογραφία Μιχάλης Τζανουρίνος

(ζ) Γιώτα Τσινάκη (Αποίκια)

 

Εργόχειρο και φωτογραφία Μαργαρίτα Ντιναλέξη

Κύριε Μπασαντή,

Eυχαριστώ την αποδοχή. Η δραστηριότητά σας είναι παρά πολύ ενδιαφέρουσα και ουσιαστική για το νησί μας. Είμαι από τους Ανδριώτες που επανέκαμψαν, τώρα κατοικώ στ’ Αποίκια και δεν σας κρύβω ότι δεν περίμενα ο παιδικός μας παράδεισος να είναι τόσο πίσω από τα πράγματα.

Καλημέρα σας

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet