Φαντάρος-γιατρός στο Γαύριο! "Άγονη γραμμή" η Άνδρος!!

 

Σαν είδηση είναι καλή. Στην πραγματικότητα ωστόσο, αποτυπώνει την σκληρή πραγματικότητα και αντικατοπτρίζει την αληθινή εικόνα, της κοινωνίας της Άνδρου. Το νησί εντάχθηκε σε καθεστώς… «άγονης γραμμής» από την πολιτεία, η οποία ενισχύει τις κοινωνικές του δομές με στρατιώτες επιστήμονες, αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον από ιδιώτες να εγκατασταθούν και να προσφέρουν (επ αμοιβή) τις υπηρεσίες τους!

Έτσι με κοινή απόφαση των υπουργείων Υγείας και Εθνικής Άμυνας φαντάρος- γιατρός θα επανδρώσει το αγροτικό ιατρείο του Γαυρίου, που έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστό, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Συνολικά θα τοποθετηθούν 19 οπλίτες ιατροί άνευ ειδικότητας. Αναφέρωνται μεταξύ άλλων η Σχοινούσα, η Φολέγανδρος, οι Οινούσες, η Χάλκη, το Μαθράκι, οι Αρκίοι και η...  Άνδρος! Η Άνδρος, ένα νησί, που άλλοτε  κυριαρχούσε σε περίοπτη θέση στην λίστα των περιζήτητων για μετάθεση, λόγω της ανεπτυγμένης κοινωνίας του και της κοντινής με την Αθήνα απόσταση!!!

Μέχρι σήμερα (από τότε που έκλεισε το αγροτικό ιατρείο), το λιμάνι της Άνδρου και ολόκληρη την γύρω περιοχή με τα πολλά χωριά και την αυξημένη τουριστική κίνηση, εξυπηρετεί ο άξιος ιδιώτης γιατρός Ανδρέας Βόσσος που με την σύζυγο του-επίσης γιατρό- εφημερεύουν… όλο το 24ωρο (!) αντιμετωπίζοντας στο πολύ-ιατρείο τους ακούραστα όλα τα τακτικά και έκτακτα περιστατικά.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο! Τον εχουμε αναγκη τον γιατρο.επιτελους. .* ασε ρ διαμαντη που εγινες κολητος παλι με το βοσσο
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είναι ο οικογενειακός γιατρός μας εδώ και χρόνια. Δεν μπορούσαμε να περιμένουν τα προβλήματα μας τον στρατιωτικό γιατρό. Αρρώστησαμε νωρίτερα. Μας συγχωρείς καλό μου παιδί. Εσύ μπορείς να αρρωστήσεις από τον άλλο μήνα.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro