Νέο κουτί των ΕΛΤΑ στο Μπατσί. Κάτι να γίνει με την πινακίδα του ΚΤΕΛ!

 

Η… «ταχυδρομική τάξη» αποκαταστάθηκε στο Μπατσί. Τα ΕΛΤΑ τοποθέτησαν σε κεντρικό σημείο της προκυμαίας ένα νέο, κομψό και πεντακάθαρο ταχυδρομικό κουτί, σε αντικατάσταση του παλαιού που είχε αχρηστευτεί από την πολυκαιρία και την αλμύρα της θάλασσας.

Η νέα θέση του είναι στο υπόστεγο στην πιάτσα των ταξί, όπου είναι και ευδιάκριτο και εύκολο για τον οποιονδήποτε να ρίξει την επιστολή του. Εκεί μάλιστα προστατεύεται από την βροχή, την υγρασία και την θάλασσα που χτυπάει με δύναμη στον μόλο όταν έχει νοτιά.

Έτσι έγκαιρα και πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, το χωριό θα έχει το ταχυδρομικό του «σημείο» και για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Ωστόσο εκεί που βρισκόταν παλιά το κουτί των ΕΛΤΑ, εξακολουθεί να παραμένει η παλιά πινακίδα που – υποτίθεται - ότι αναγράφονται τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Άνδρου.

Η πινακίδα αυτή είναι και ακαλαίσθητη και φθαρμένη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποιος να πληροφορηθεί τι ώρες περνάει το λεωφορείο.

Με την μέριμνα της διοίκησης του ΚΤΕΛ και με ευθύνη της δημοτικής αρχής η πινακίδα αυτή πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα για την εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού - και κυρίως των ξένων - που θέλουν να μετακινηθούν στο νησί είτε προς την Χώρα, είτε προς το Γαύριο.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet