Βρέθηκε βαρελάκι/βάρκα διάσωσης... στον Χαλκολιμιώνα!!

Το βαρκάκι στον Χαλκολιμιώνα (φωτ. αναγνώστη για το Εν Άνδρω).

Το τηλέφωνο χτυπόυσε επίμονα μεσημεριάτικα. Αναγνώστης του site από τον Χαλκολιμιώνα: "από το πρωί είδαμε ένα βαρκάκι στο πέλαγος. Η θάλασσα το έβγαλε στην άκρη - προς Κόλυμπο. Ήταν να βαρελάκι, που ενεργοποιείται αυτομάτως μόλις πέσει στο νερό και γίνεται βαρκάκι. Μερικοί λένε πως ίσως περαστικό πλοίο το έριξε για να βγάλει λαθρομετανάστες! Για ψάξτε το με το λιμεναρχείο. Το ειδοποιήσαμε πριν λίγο. Σας στέλνουμε και φωτογραφία!".

Πλήρες ρεπορτάζ ο αναγνώστης! Ρεπόρτερ κανονικός! Εκπαιδευμένος πλήρως! Το πιο ωραίο: ειδοποίησε το λιμεναρχείο και μετά το Εν Άνδρω! Κάποτε στα έκτακτα συμβάντα πολλοί ειδοποιούσαν πρώτα τα κανάλια και μετά τους αρμόδιους! Προοδεύσαμε: τώρα ειδοποιούν τουτς αρμόδιους και μετά εμάς!

Το βαρκάκι δίπλα στα βράχια, λίγο πιο πέρα από τον Χαλκολιμιώνα

Πήραμε τηλέφωνο το λιμεναρχείο! Έκπληξη! "Μα ακόμα δεν έχουν φτάσει στο σημείο οι δικοί μας...", απάντησαν! Έλα ντε; Τι να ξέρουν κι αυτοί αφού ακόμα δεν είχαν πάει; Και πήγαν και βρήκαν το βαρκάκι. Κι έκαναν και σχετική έρευνα. Μετά τρεςις ώρες τους πήραμε τηλέφωνο και είπαν: "είναι βαρελάκι/βάρκα διάσωσης.  Δεν έχουμε αναφορές για ανθρώπους. Δεν έχει όνομα και δεν υπάρχει αναφορά απώλειας. Έπεσε μάλλον από κάποιο περαστικό πλοίο. Δεν έχουμε άλλα. Όποιος το έχασε ας το αναζητήσει στο λιμεναρχείο Άνδρου".

Τελικά οι καλύτεροι φύλακες είμαστε εμείς αν κάνουμε το καθήκον μας κι ειδοποιούμε τους αρμόδιους, που φυσικά δεν μπορούν να είναι παντού. Και βέβαια μετά τους αρμόδιους ρίξτε και κανένα τηλεφώνημα στα ΜΜΕ. Αν είναι κάτι ενδιαφέρον βοηθά στην πληροφόρηση του κόσμου...

ΕΝ ΑΝΔΡΩ

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet