Θεοσκέπαστη: Γάμος έγινε μεγάλος...

Ένας από τους πολλούς γάμους που έγιναν στην Άνδρο το Σαββατοκύριακο. Γαμπρός και νύφη με θέα τον Νειμποριό και την Χώρα. Ξεχωριστές στιγμές για ένα νέο ζευγάρι που στο σταυροδρόμι της ζωής τους επέλεξε την Θεοσκέπαστε να παντρευτούν και για το γαμήλιο γλέντι τον κήπο του σπιτιού του πατέρα της νύφης στον Άνω Νειμποριό στη Χώρα. Ανηφορίζοντας για το σπίτι βρεθήκαμε τυχαία πίσω από το αμάξι του ζευγαριού. Σκεφτήκαμε πως ήταν ένα ωραίο καλοκαιρινό στιγμιότυπο: μια λαμπερή φωτογραφία με φόντο τον Τουρλίτη και την Χώρα. Τι έκπληξη όταν διαπιστώσαμε πως η νύφη μάς χαιρέταγε. Ήταν κόρη ενός παλιού φίλου!!! (φωτ. Εν Άνδρω).

Μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει, σκεφτήκαμε. Χαιρετίσαμε και πήραμε μια ακόμα φωτογραφία με φόντο τον Τουρλίτη την ώρα που το αυτοκίνητο ξεκίναγε. Να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας που η Άνδρος με την συνδρομή των υπέροχων εκκλησιών και εξωκλησιών της έχει αρχίσει να γίνεται σκηνικό και αναφορά για γάμους και βαφτίσια. Και τις ευχές μας στον παλιό φίλο Μιχάλη Κ. για τον γάμο της κόρης του που έγινε στη Θεοσκέπαστη το Σάββατο  7 Ιουλίου 2018 (φωτ. Εν Άνδρω).

 

 Και μια σκηνή από τον γάμο στη Θεοσκέπαστη. Η ζωή των δύο νέων ξεκινά με πολύ όμο9ρφο τρόπο μέσα σε αυτό το εξαιρετικό σκηνικό: μια εκκλησία στην άκρη του βράχου πάνω από την θάλασσα του Παραπορτίου... Την φωτογραφία αυτή με την οποία ολοκληρώνεται η αναφορά μας στον ωραίο γάμο την έβγαλε τυχαία ο μικρός Οδυσσέας και μάς την έστειλε! Είχε πάει βόλτα στην Θεοσκέπαστη κι έφτασε τη στιγμή που πετάγανε το ρύζι στο προαύλιο!!! (φωτ. Οδ. Α. Μπ.)

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet