Τέσσερις οι υπότροφοι του Κληροδοτήματος Μουστάκα για το 2017-2018

 

Τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος Μουστάκα με τους υπότροφους της περιοχής Κορθίου και τους γονείς τους στο Επαρχείο όπου έγινε η απονομή (φωτ. Κληροδότημα Μουστάκα)

(Τα τελευταία χρόνια με το άνοιγμα των διαδικασιών, την οργάνωση των οικονομικών και τις ανακατατάξεις προσώπων της νέας Διαχειριστικής Επιτροπής στο Κληροδότημα Μουστάκα πολλά μπήκαν στη θέση τους. Έτσι και χρήματα βρέθηκαν και υποτροφίες πλέον δίνονται και αναφορά δίνεται σε τακτικές συνελεύσεις της Πίσω Μεριάς και όλα ανακοινώνονται στον Τύπο του νησιού. Στα πλαίσια αυτά ήρθε και δελτίο τύπου με τις νέες υποτροφίες για νέους φοιτητές, που βάση του νέου κανονισμού, έχουν αναφορά την εντοπιότητα: να σπουδάζουν τα παιδιά του χωριού και της περιοχής ήταν η επιθυμία του διαθέτη Π. Μουστάκα. Δόθηκαν, λοιπόν, τέσσερις υποτροφίες – Εν Άνδρω)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ 2017-2018

Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκαν οι συνάψεις των συμβάσεων των Υποτροφιών που χορηγεί το ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ Πίσω Μεριάς Κορθίου Άνδρου, σε σπουδαστές ΑΕΙ - ΤΕΙ καταγόμενους από την περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Κορθίου, παρουσία των μελών της διαχειριστικής επιτροπής του Κληροδοτήματος, των σπουδαστών και των γονέων τους.

Συγκεκριμένα χορηγούνται τέσσερις (4) υποτροφίες στους κατωτέρω που κατετάγησαν ως υπότροφοι του Κληροδοτήματος ΠΕΤΡΟΥ.Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ: 

α) ΝΙΤΣΟΛΑΣ Δημήτριος του Γεωργίου, φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

β) ΔΡΑΚΟΥ Μαρία του Νικολάου, φοιτήτρια του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς.

γ) ΓΛΥΝΟΥ Άννα του Ηλία, φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. 

δ)  ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης του Δημητρίου, φοιτητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στους ανωτέρω φοιτητές και φοιτήτριες πρόκειται να χορηγηθεί από το Κληροδότημα κατά την διάρκεια των σπουδών τους (των τεσσάρων ετών) και μόνο όταν αυτές πραγματοποιούνται απρόσκοπτα, με ικανοποιητική βαθμολογία, το συνολικό ποσό των 14.400,00 ευρώ τμηματικά. 

Η Διαχειριστική επιτροπή τους εύχεται Καλές Σπουδές και Καλή Πρόοδο.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ

Π.Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ

Τα μέλη

Δημήτρης Λοτσάρης

Γιωργος Τρανάκος

Γιάννης Ξανθός

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet