Από την Άνδρο στο Βιετνάμ μ’ ένα... "παπί"! Μια απίστευτη ιστορία... (βίντεο & φωτογραφίες)

 

Ο Μίλτος Γιαννακόπουλος είναι αυτό που λέμε, «ωραίος τύπος»! Γελαστός, ατακαδορος, άκακος, καλός, ευγενικός, μοναχικός, ταξιδευτής της ζωής και του κόσμου.

Στην Άνδρο και συγκεκριμένα στο Μπατσι, έχει βρει εδώ και χρόνια το λιμάνι της ηρεμίας, της δημιουργίας και των ονείρων του. Άραξε και μένει τους περισσότερους μήνες του χρόνου.

Έχει κάνει απίστευτα πράγματα, που ο ίδιος… θεωρεί φυσιολογικά. Κάποτε  πήρε ένα μικρό ιστιοπλοϊκό και το έφερε από την Νέα Υόρκη στην Ελλάδα, ταξιδεύοντας μερόνυχτα ολομόναχος στον Ατλαντικό ωκεανό!

Μάλιστα για να μην ανησυχούν οι δικοί του, σταμάτησε έξω από τις Αζόρες ένα… τάνκερ και ζήτησε από τον καπετάνιο να τηλεφωνήσει στην Αθήνα και να πει ότι είναι καλά και ταξιδεύει… με θύελλα προς το Γιβραλτάρ!

 Ο Μίλτος διηγείται πράγματα απίστευτα ή και τρομακτικά, λες και περιγράφει ένα περίπατο στην Πλάκα ή το Κολωνάκι. Αυτό θα πει «ωραίος τύπος».

Χθες το βράδυ στο Μπατσι μάς αποκάλυψε ότι πριν από περίπου πέντε χρόνια - σε ηλικία 52 ετών - έφυγε ένα πρωί από την Άνδρο μ ένα μηχανάκι 150 κυβικών και μ’ αυτό έκανε ένα ταξίδι που διήρκεσε 10 μήνες στο Βιετνάμ, το Λάος, την Ταϋλάνδη την Καμπότζη και έφτασε μέχρι την Ινδονησία.

Στην νοτιοανατολική Ασία διήνυσε… 40.000 χιλιόμετρα! Για να φτάσει έως εκεί πέρασε από την Τουρκία, το Ιράκ κ.λ.π. Κι όλα αυτά μ’ ένα.. «παπί».

Το τι είδε και αντιμετώπισε είναι απίστευτα και χρειάζεται πολύς χώρος για να περιγραφούν. Υπάρχουν όμως τα βίντεο-αδιάψευστος μάρτυς της περιπέτειας. Ας πάρουμε λοιπόν μια γεύση από αυτό το μοναδικό ταξίδι του τολμηρού Ανδριώτη που σίγουρα είναι για το βιβλίο Γκίνες…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα βίντεο είναι από τις απίστευτες διαδρομές του Μίλτου Γιαννακόπουλου στη Νοτιοανατολική Ασία! Οι φωτογραφίες είναι από τα βίντεο του. Ο Μίλτος Γιαννακόπουλος εικονίζεται σε τέσσερις από αυτές και το θρυλικό μαχανάκι του σε τρεις.

X.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet