Ξεκινάνε οι εγγραφές νέων μελών στη Λέσχη Ανδριών

(Ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Άνδρου, η Λέσχη Ανδρίων, είναι πλέον έτοιμη και ξεκινά νέες εγγραφές μελών. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν αιτήσεις στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που αναγράφονται στο παρακάτω δελτίο τύπου της Λέσχης. Το site μας έχει ήδη δημοσιεύσει - σε προηγούμενη ανάρτηση - σύντομη ιστορία της Λέσχης και της προσφοράς της στην κοινωνία της Άνδρου στην μακρόχρονη παρουσία της - Εν Άνδρω)

Πρόσκληση Αιτήσεων Νέων Μελών και Παρατηρητών Λέσχης Ανδρίων

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η «Λέσχη Ανδρίων» είναι έτοιμη να αρχίσει να γράφει νέα μέλη και παρατηρητές. Οι εγγραφές νέων μελών θα είναι από το έτος 2019.
Σας στέλνουμε παρακάτω τα εξής αρχεία προς ενημέρωσης σας:

  1. Διαδικασίες νέων μελών, παρατηρητών και παραχώρησης χρήσης χώρου
  2. Αίτηση Νέου Τακτικού Μέλους
  3. Αίτηση Παρατηρητή και Ειδικού Παρατηρητή
  4. Αίτηση Παραχώρησης Χρήσης Εντευκτηρίου Λέσχης Ανδρίων

Στόχοι της νέας διοίκησης της ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ είναι η επαναφορά της στα πρότυπα των ιδρυτών της, η διαφύλαξη και η προβολή της ιστορίας και του ιστορικού της αρχείου, η αύξηση της εξωστρέφειάς της, καθώς και η προσέλκυση νέων μελών. Επιπλέον, η ΛΕΣΧΗ ΑΝΔΡΙΩΝ αποσκοπεί στην απήχησή της στους νέους και νέες της κοινωνίας της Άνδρου, στην αναγνωρισιμότητά της ως πνευματική και πολιτιστική εστία, στην εδραίωσή της ως πυλώνας κοινωνικής συνοχής και καλλιέργειας κοινωνίας πολιτών, και τέλος στην διασφάλιση της συνέχειάς της εις το διηνεκές.
Πληροφορίες για τη Λέσχη Ανδρίων και τις εκδηλώσεις της μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της και να την ακολουθήσετε στη σελίδα της στο facebook, επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της:

Ιστοσελίδα: http://andrionclub.gr
Facebook: https://www.facebook.com/andrionclub
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν έχετε φίλους που πιστεύετε ότι θα ενδιαφερόντουσαν να γίνουν μέλη ή παρατηρητές της «Λέσχης Ανδρίων» σας ενθαρρύνουμε να τους προωθήσετε το παρόν email. Σας περιμένουμε να ενταχθείτε στην οικογένεια της Λέσχης Ανδρίων και μαζί να συνεχίσουμε το όραμα των ιδρυτών της και να επιτύχουμε τους στόχους μας!

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Κοκκίνης       Ιωάννης Ξανθός
Πρόεδρος Δ.Σ.                 Γραμματέας Δ.Σ.


 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet