Μηνύματα που συγκινούν: από την Άνδρο μέχρι την Σίφνο

Το ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ Ι που συνέχισε. Και συνεχίζει μέχρι σήμερα ως ΜΑΚΕΔΩΝ!

Έρχονται συχνά πολλά και ενδιαφέροντα μηνύματα αναγνωστών στο Εν Άνδρω. Μοιραζόμαστε μαζί σας τα περισσότερα. Μερικά είναι αναφορές σε κάτι. Άλλα καταγγελίες σε κάτι. Συχνά είναι για τα καλά ή τα στραβά της κοινωνίας και μερικά για τα καλά ή τα στραβά της Άνδρου. Μερικές φορές έρχονται μηνύματα που συγκινούν με την απόσταση που αναφέρονται στον τόπο και στον χρόνο.

Κάποια αναφέρονται στην ιστορία του νησιού, των καραβιών του, των ανθρώπων του. Όπως αυτές οι φωτογραφίες που αναρτήσαμε προχθές για τα πλοία της γραμμής στα όρια της δεκαετίας του 1980 και το Γαύριο της εποχής. Η μία φωτογραφία είχε και συνέχεια όταν άλλος αναγνώστης ο  Lazaros Tsiopos Andros έστειλε το ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ Ι σε άλλη φωτογραφία που ταξιδεύει μέχρι σήμερα ως ΜΑΚΕΔΩΝ!

Και σήμερα ήρθε μήνυμα από την Σίφνο, από τον Giannis Podotas. Την Σίφνο είχαμε επισκεφθεί με αφορμή πρόσκληση για το φεστιβάλ Τσελεμεντέ το 2016. Με την ευκαιρία είχαμε κάνει μερικά επιτυχημένα ρεπορτάζ για το νησί και την κεραμική τέχνη του. Κι είχαμε παρουσιάσει τότε τον παραδοσιακό τεχνίτη Γιάννη Ποδότα. Η ωραία έκπληξη ήταν πως μας γράφει πως ακόμα παρακολουθούν αυτός και οι φίλοι που κάναμε τότε στη Σίφνο το Εν Άνδρω.

Χαιρόμαστε με όλη αυτή την ανταλλαγή μηνυμάτων και συνεχίζουμε τις διαδρομές μας στην Άνδρο (που είναι αφετηρία και κατάληξη κάθε διαδρομής μας) και στο Αιγαίο που χάραξε όλης της γης τα πρωινά…

Αξίζει να τα αναφέρουμε:

Giannis Podotas‎ προς Εν Άνδρω

Κύριε Μπασαντή καλησπέρα πολύ ωραία η σελίδα σου την παρακολουθούμε την κοινοποιεί ο φίλος μας ο panagiotis foskolos που έχει το site: kai pou theos

Lazaros Tsiopos Andros

Το αριστερό ταξιδεύει ακόμα ....ΜΑΚΕΔΩΝ το όνομα του

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet