"Ήταν μια αγκαλιά όλο το νησί"...


(Το παρακάτω βίντεο και κείμενο αναδημοσιεύτηκαν σε τρία μεγάλα ΜΜΕ της Αθήνας στις σελίδες που ασχολούνται με την show-biz και τα είδαν και τα διάβασαν δεκάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα. Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Άνδρου πέρασε έτσι σε όλη την Ελλάδα μέσω της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Αρκετοί αναγνώστες τηλεφώνησαν και υπέδειξαν και το βίντεο και το κείμενο που το συνόδευε. Τα αναδημοσιεύουμε και τα δύο προς γνώση όλων - Εν Άνδρω)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: STAR.tv, PROTOTHEMA, NEWSBOMB

"Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στην Άνδρο με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο. Εκεί η αγαπημένη παρουσιάστρια φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο καράβι στο λιμάνι της Χώρας και πέρασε μια όμορφη βραδιά μαζί με τους υπόλοιπους Ανδριώτες.

Με αφορμή πλάνα από την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Άνδρο που προβλήθηκαν στην εκπομπή της, η Ελένη περιέγραψε την υπέροχη βραδιά που έζησε! «Να σας πω κάτι. Έχω περάσει πολύ καλά. Όποτε πάω στην Άνδρο χαλαρώνω. Εγώ που είμαι δέκα χρόνια στο νησί δεν ξέρω αν έχουν ξανακάνει μία τόσο μεγάλη γιορτή για τα Χριστούγεννα μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Ούτε ήξερα αν θα υπάρχει αρκετός κόσμος και αν θα είναι ο καιρός καλός. Την Παρασκευή που μας πέρασε ήταν μια βραδιά συγκλονιστική. Με πολύ γλυκό καιρό και πάρα πολύ κόσμο. Τον χειμώνα είναι δύσκολο να δεις μαζεμένο κόσμο σε ένα μέρος. Είναι πολύ μεγάλο νησί» είπε.

Και συνέχισε: «Με το που κατέβηκα από το πλοίο και είδα τόσο κόσμο δεν το περίμενα… Στο τέλος στολίσαμε αυτό το πολύ ωραίο καράβι μας. Έβγαζα συνεχώς φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν σε άλλα νησιά στολίζουν καραβάκι. Ήταν μία πανέμορφη βραδιά. Μπράβο στο νησί μας, μπράβο στους Ανδριώτες. Ήταν μια αγκαλιά το νησί»."

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

"Μην πάτε στην χώρα δεν έχει τίποτα από κει να δείτε"...το σλόγκαν που θα κυριαρχήσει από Άνοιξη και μετά...ως υπόδειξη στους νέους επισκέπτες του νησιού.....

Ύ.Γ θα υπάρχουν και εξαιρέσεις..λίγες.....ισως

This comment was minimized by the moderator on the site

░░░░░░░░░░░░▄▄
░░░░░░░░░░░█░░█
░░░░░░░░░░░█░░█
░░░░░░░░░░█░░░█
░░░░░░░░░█░░░░█
███████▄▄█░░░░░██████▄
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░█
██████▀░░░░▀▀██████▀