Η κατάσταση των δρόμων στην Άνδρο σήμερα Τετάρτη 16/1/19

Σήμερα 16/1/19 από τις 07:00 ο ΣΕΔΑ ήταν στους δρόμους καθαρίζοντας τους όπου χρειαζόταν. Σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική. Όπως ανακοινώθηκε από την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία η κατάσταση στο κεντρικό επαρχιακό δίκτυο η κατάσταση είναι καλή. Χρειάζεται μόνο προσοχή σε ορισμένα ορεινά σημεία και ιδίως σε στροφές λόγω πάγου. Στη φωτογραφία όχημα του ΣΕΔΑ ανηφορίζει σήμερα πολύ πρωί καθαρίζοντας τον δρόμο μεταξύ Συνετί και Βουνί (φωτ. ΣΕΔΑ).

Ο χιονισμένος δρόμος προς το Βιτάλι σήμερα το πρωί 16/1/19 που καθάρισε ο ΣΕΔΑ (βίντεο ΣΕΔΑ).

Η κατάσταση είναι δύσκολη προς Βουρκωτή και Άρνη. Έχει καθαριστεί ο δρόμος μεταξύ Συνετί και Κοχύλου, αλλά όχι όλοι παράδρομοι ακόμα. Και υπάρχει πρόβλημα προς τον Αμόλοχο όπου σπεύδει ο ΣΕΔΑ για να καθαρίσει τον δρόμο σε συνενόηση με τοπικούς παράγοντες (φωτ. ΣΕΔΑ).

Πληροφορούμε πως προς το Κοχύλου είχε 10 πόνους χιόνι. Ο δρόμος καθαρίστηκε και είναι βατός. Όπως καθαρισμένος και βατός είναι ο δρόμος από Καπαριά προς Σταυριά. Απομένει ο Αμόλοχος, ενώ ήδη καθαρίζεται και ο δρόμος προς Βιτάλι (φωτ. ΣΕΔΑ).

Ο ΣΕΔΑ καθαρίζει τον δρόμο προς Αμόλοχο σήμερα 16/1/19

Πρόβλημα υπήρξε και στον Άνω Πιτροφό. Όμως το γκρέιντερ της Πολιτικής Προστασίας καθάρισε τον δρόμο πριν από λίγη ώρα. Στη φωτογραφία το γκρέιντερ καθαρίζει προς Άνω Πιτροφό (φωτ. ΣΕΔΑ).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο καιρός ανοίγει και μέχρι την Τρίτη 22/1/19 οι θερμοκρασίες θα είναι ανεβασμένες. Μετά αναμένεται το πέμπτο κύμα κακοκαιρίας της περιόδου!!! (φωτ. ΣΕΔΑ).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet