ΛΕΣΧΗ ΑΝΔΡΙΩΝ: πίτα ενότητας με αποδέκτες όλους και χωρίς σκοπιμότητες

Το κάλεσμα από την Λέσχη Ανδρίων 19 Συλλόγων της Χώρας να κόψουν μαζί της πίτα της νέας χρονιάς δηλώνοντας στην πράξη την ενότητα όλων στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Εκεί που κάποτε η Λέσχη δεν υπήρχε εφέτος μάζεψε 150 ανθρώπους γεμίζοντας ασφυκτικά τους χώρους της και δείχνοντας πως όταν θέλουν κάποιοι μπορούν. Αδιαμφισβήτητη επιτυχία. Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Λέσχης Δημήτρης Κοκκίνης κόβει την πίτα.. (φωτ. Εν Άνδρω). 

 Κάποιοι έδειξαν πως μπορούν με τον καλύτερο τρόπο να μαζέψουν και πάλι κόσμο γύρω από την κάποτε... ακατοίκητη Λέσχη. Παρών και ο παπα-Γιάννης Στάμος, από τα παλαιότερα μέλη της Λέσχης. Ήταν εκεί να ευλογήσει την πίτα και να ευχηθεί για την νέα χρονιά. Και καταχειροκροτήθηκε από όλους όταν αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας, λόγω της μέρας, στην Μακεδονία! Στην φωτογραφία ο παπα-Γιάννης ευλογεί την πίτα.  (φωτ. Εν Άνδρω).

 Το αδιαχώρητο σε όλους τους χώρους μέχρι την είσοδο του κτηρίου. Μετά την κοπή της πίτας ο Κάρολος και ο Θανάσης έπαιξαν έντεχνη και παραδοσιακή μουσική για αρκετή ώρα δίνοντας έναν άλλο τόνο στην εκδήλωση (φωτ. Εν Άνδρω).

  Ανάμεσα στον κόσμο και αρκετοί υποψήφιοι των προσεχών εκλογών, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι. Μπορέσαμε και καταμετρήσαμε τους:  Ν. Βιδάλη, Ε. Πανταζή, Δ. Λάσκαρη, Α. Τσατσομοίρου, Γ. Καπάκη. Ο δήμαρχος έφτασε την ώρα της κοπής της πίτας κι έφυγε όταν κόπηκαν τα κομμάτια. Προφανώς ήταν η μέρα των πιτών. Ο έπαρχος ήρθε εγκαίρως και κάθισε με τα μέλη του ΔΣ της Λέσχης (Αμωράτη, Ξανθός) μέχρι το τέλος. Στη φωτογραφία η Αμαλία Τηνιακού παίζει στο πιάνο μελωδίες των Θεοδωράκη και Χατζιδάκι (φωτ. Εν Άνδρω). 

Μια ακόμα φωτογραφία που δείχνει το αδιαχώρητο στις δύο αίθουσες της Λέσχης (φωτ. Εν Άνδρω).

Και μια τελευταία φωτογραφία που δείχνει ανάγλυφα την ταχύτατη ηλικιακή ανανέωση που λαμβάνει χώρα στη Λέσχη υπό τη νέα διοίκηση! Όπως βλέπουμε έχουν ήδη γραφτεί τα πρώτα μέλη από το... νηπιαγωγείο! Μιλάμε για τέτοια ανανέωση!!!... (φωτ. Εν Άνδρω). 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οπου γάμος και χαρά ( εκδηλωσεις γενικώς) οι υποψήφιοι των εκλογών(δημοτικών και εθνικών)πρώτοι. Μα στις εκκλησίες πρώτοι, μα στις βασιλόπιτες(αγιοβασιλειόπιτα κατά τον Επίσκοπό μας) πρώτοι, μα σε χορούς συλλόγων, μα σε ονομαστικές εορτές κλπ..κλπ.
Αν δεν εκλεγούν θέλω να δώ πότε θα τους ξαναδούμε σε θ.λειτουργία .Το ποίμνιο έχει βραχεία μνήμη δυστυχώς και αυτούς που χάριν των ψήφων παριστάνουν τους ευσεβείς χριστιανούς θα τους ψηφίση ξανά και ξανά.Και όταν πρέπει να σταθούν κοντά στη Εκκλησία τότε θυμούνται τον χωρισμό Εκκλησίας κράτους, βυσοδομούν κατά ιεραρχών, θέλουν την κατάργηση των θρησκευτικών από τα ελληνικά σχολεία, επέβαλαν τον πολιτικό γάμο, κατάργησαν τον υποχρεωτικό θρησκευτικό όρκο και ορκίζονται στην ''τιμή'' τους(εδώ γελάνε) και ακόμα πολλά θα ημπορούσα να παραθέσω.Και αυτή την αδιαφορία του κράτους περιμένουν ''κάποιοι άγνωστοι-γνωστοί'' και έβαλαν βόμβα στον Αγ.Διονύσιο με σκοπό άκουσον άκουσον να σκοτώσουν εκκλησιαζομένους.(ρε τι γίναμε, που πάμε)
Και βέβαια δεν ομιλώ για εκείνους τους υποψηφίους-πολιτικούς που συχνά πυκνά εκκλησιάζονται(καλή του ώρα του συμπαθέστατου κ.κ.Παπαθεμελή του δυστυχούς μετά την απώλεια της κόρης του).
Ομιλώ για τους αλεξιπτωτιστες υποψηφίους που εμφανίζονται μόνε-μόνε για να δώσουν το παρόν προς το τέλος της λειτουργίας και βιάζονται και να φύγουν κοιτάζοντας πότε το ρολόι τους(μηπως σταμάτησε) και πότε τους ψάλτες λες κι'αυτοί καθυστερούν την περάτωση της θ.λειτουργίας .
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητέ Γαυριώτη προσωπικοί χαρακτηρισμοί και προσωπικά υπονοούμενα δεν δημοσιεύονται στο Εν Άνδρω...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro