Φτιάχνοντας μάσκες στο Γαύριο και στην Λέσχη Ανδρίων!

Κυριακή 3/3/19 ΓΑΥΡΙΟ

Κυριακή 3/3 έγινε το ίδιο πρόγραμμα στο δημοτικό σχολείο Γαυρίου με συμμετοχή των παιδιών . Οι μικροί έφτιαξαν μάσκες για τις απόκριες κι έμαθαν για την ζωή της θάλασσας που περιβάλει το νησί μας.  Στην φωτογραφία ένας χαριτωμένο παιδάκι με την ωραία μάσκα του  μετά το τέλος της δημιουργικής απασχόλησης  (φωτ. Νικόδημος).

Τα παιδιά μαθαίνουν και ζωγραφίζουν. Το πρόγραμμα Life κάνει την καλή του πράξη και στο Γαύριο (φωτ. Νικόδημος).

Κι εδώ όλα μαζί τα παιδιά του Γαυρίου  ζωγραφίζουν την δική τους μεγάλη ζωγραφιά αποτυπώνοντας στο χαρτί έναν κόσμο διαφορετικό, έναν κόσμο που περιβάλλει το νησί μας (φωτ. Νικόδημος).

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3/19 ΛΕΣΧΗ ΑΝΔΡΙΩΝ

 Έφτασαν οι απόκριες και έρχεται το καρναβάλι. Μπαίνουμε σε καρναβαλικό αποκριάτικο κλίμα. Στη Χώρα ετοιμάζονται στο Κόρθι καινοτομούν κι ετοιμάζουν καρναβάλι με θέμα τις δημοτικές εκλογές. Όλο και κάτι πρωτότυπο θα κάνουν. Το συνηθίζουν εδώ και χρόνια. Σήμερα όμως θα σταθούμε στην σημερινή καρναβαλική και παιδαγωγική εκδήλωση του Life στη Λέσχη Ανδρίων. Μια Λέσχη που φαίνεται πως ξανάνοιωσε (φωτ. Νικόδημος).  

Σάββατο 2/3 στη Λέσχη Ανδρίων, που πλέον αποκτά χαρακτήρα εστίας αναφοράς για την Χώρα. Πολλά παιδιά του δημοτικού σχολείου με την επιμέλεια των ανθρώπων του προγράμματος Life της Άνδρου έμαθαν για τα θαλασσοπούλια και τις φώκιες της Ανδρου. Άκουσαν και μιμήθηκαν ήχους τους και τέλος έφτιαξαν μέσα τις δικές τους ζωγραφιές και τις αποκριάτικες μάσκες τους (φωτ. Νικόδημος).

Κυριακή 3/3 θα γίνει το ίδιο πρόγραμμα στο Γαύριο με συμμετοχή των παιδιών της περιοχής (φωτ. Νικόδημος).

'Όπως γράφει η ανακοίνωση της ομάδας του LIFE Andros Park το πρόγραμμα του Σαββάτου έγινε σε συνεργασία σε συνεργασία με τη Λέσχη Ανδρίων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων (φωτ. Νικόδημος).

Οι ζωγραφιές τους στην Λέσχη Ανδρίων της Χώρας υπήρξαν όντως εντυπωσιακές όπως φαίνεται και στις παραπάνω φωτογραφίες (φωτ. Νικόδημος)

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet