Στο Κόρθι δουλεύουν φουλ για το 32ο Καρναβάλι

Οι νέοι του Κορθίου "έχουν πέσει με τα μούτρα" στην κατασκευή των εντυπωσιακών αρμάτων που - όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος - θα παρελάσουν στο 32ο Καρναβάλι της περιοχής. Στη φωτογραφία τέσσερις εξ αυτών ολοκληρώνουν μια φιγούρα ενός άρματος (φω. Κορθιανό Καρναβάλι).

Στο Κόρθι δεν αστειεύονται, δουλεύουν στο φουλ! Και είναι αποτελεσματικοί στο έπακρο. Λίγες ώρες μετά την χτεσινή ανάρτηση που αναφερόταν και στο δικό τους καρναβάλι χτύπησε το τηλέφωνο το site. Ήταν ο νεαρός κ. Γιάννης Τηνιακός που μας πληροφορούσε πως η θεματολογία των αρμάτων του καρναβαλιού που είχαμε αναρτήσει από πληροφορίες που είχαμε από πηγή εκτός Κορθίου δεν ήταν ακριβής.

Εδώ ολοκληρώνεται ένα εντυπωσιακό κεφάλι αλόγου που θα τοποθετηθεί σε άρμα του καρναβαλιού (φωτ. Κορθιανό Καρναβάλι).

Με εξαιρετική ευγένεια και καλή διάθεση μας έστειλε την θεματολογία και μιλήσαμε λίγο για το θέμα της ταυτόχρονης τέλεσης των δύο καρναβαλιών. Μας εξήγησε πως πλέον οι νεώτεροι που έχουν αναλάβει ρόλους στην διοργάνωση έχουν αρχίσει συζητήσεις που είναι σε πολύ καλό δρόμο με τους συναδέλφους τους της Χώρας και από του χρόνου θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

 

Κι όταν λέμε δουλειά εννοούμε πως στο Κόρθι κάνουν πολλά και περίτεχνα πράγματα εργαζόμενοι ακατάπαυστα (φωτ. Κορθιανό Καρναβάλι).

Στη συνέχεια μας υποσχέθηκε την θεματολογία των αρμάτων και των ομάδων που θα συμμετέχουν στο εφετινό 32 Καρναβάλι Κορθίου, αλλά και φωτογραφίες από την πυρετώδη προετοιμασία των ημερών. Κάτι που συνέβη χτες το βράδυ με αποστολή της θεματολογίας τους και σήμερα το πρωί με εντυπωσιακές φωτογραφίες από την προετοιμασία που εκπλήττουν για την μεθοδικότητα και την εργατικότητα των νέων της περιοχής. 

Πάντα ξέραμε και το έχουμε γράψει πως στο Κόρθι δουλεύουν συλλογικά και οργανωμένα, οι φωτογραφίες που έστειλαν και δημοσιεύουμε το αποδεικνύουν. Πρόκειται ένα μεγάλο εργαστήριο κατασκευής των αρμάτων με περίτεχνους τρόπους. Απολαύστε το και προετοιμασθείτε όσοι θα πάτε να το δείτε…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΡΘΙΑΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2019

Προετοιμασίες εξωτερικού χώρου. Πανό για το καρναβάλι (φωτ. Κορθιανό Καρναβάλι).

Προς ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Σας αποστέλλουμε συνημμένα τα φετινά μας θέματα ώστε να μπορέσετε να τα ανακοινώσετε. Σύντομα θα λάβετε και φωτογραφικό υλικό. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Ευχαριστούμε πολύ!

Φιλικά,

Η ομάδα του Κορθιανού Καρναβαλιού. 

  1. ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΑ (Νηπιαγωγείο Όρμου Κορθίου)
  2. ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ (Δημοτικό Όρμου Κορθίου)
  3. ΜΕΔΟΥΣΕΣ (Δημοτικό Όρμου Κορθίου)
  4. ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ – ΜΙΜΟΙ  (Γυμνάσιο-Λύκειο Όρμου Κορθίου)
  5. ΣΙΝΕΜΑ (Δημοτικό Πίσω Μεριάς)
  6. ΡΙΧΑΡΔΟΣ (Πολιτιστικός Σύλλογος Της Γριάς το κάστρο)
  7. ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΤΟ «ΠΗΔΗΜΑ» (Σύλλογος γυναικών Κορθίου)
  8. LA DANZA DE PAPEL (Σχολή χορού DANCE CENTER)
  9. ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ (Ομάδα καρναβαλιστών)
  10. Η ΚΑΡΕΓΛΑ (Τρελοί Μασκαράδες) ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ
  11. ΑΡΜΑ ΕΚΠΛΗΞΗ (Ομάδα καρναβαλιστών Γαυρίου-Μπατσίου)
  12. COCOBLOCO (Τα αγαπημένα μας κρουστά)»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet