Επιβάτης στην θάλασσα χτες βράδυ!!! Γίνονται έρευνες από το λιμεναρχείο Άνδρου…

 

Το πλωτό του λιμενικού στα Γαύριο (φωτ. Εν Άνδρω).

Χτες το βράδυ κυρία ενημέρωσε το λιμεναρχείο Τήνου πως άγνωστος άνδρας έπεσε από το πλοίο Θεολόγος στα ανοικτά της Άνδρου! Μια κυρία που αντελήφθη το γεγονός ειδοποίησε το λιμεναρχείο όταν το πλοίο έφτασε στην Τήνο. Όπως εξήγησε πως το συμβάν είχε γίνει μια ώρα νωρίτερα μεταξύ Άνδρου και Τήνου! Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Ραφήνας για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο. 

Φωτογραφία από την σημερινή έρευνα στην Άνδρο 

Από εκεί και μετά ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Άνδρου και από τις 23:00 τα πλωτά του βγήκαν και ερευνούσαν από το Στενό και τα Τρομάρχια μέχρι την Πλάκα της Άνδρου για να βρουν κάποιο ίχνος. Οι έρευνες απέβησαν άκαρπες. Θα συνεχιστούν και σήμερα.

Φωτογραφία από την σημερινή έρευνα στην Άνδρο

Τα αξιοπερίεργα της υπόθεσης είναι πως η κυρία ειδοποίησε με μια ώρα καθυστέρηση, όταν πια το πλοίο έφτασε στον προορισμό της, όχι τον καπετάνιο, αλλά το Λιμεναρχείο Τήνου! Και ο καπετάνιος του πλοίου με το οποίο ταξίδευε έμαθε τα νέα από τον Λιμενάρχη Τήνου!

Να συμπληρώσουμε πως στις σημερινές έρευνες συμμετέχει η και η Πυροσβεστική με τζιπ και ο ΣΕΔΑ με αυτοκίνητο. Και οι δύο φορείς ερευνούν ερημικές παραλίες για κάποιο στοιχείο.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Βελονα στα αχυρα , επισης μαθευτηκε απο εγκυρη πηγη οτι η γυναικα που εκανε την καταγγελια δεν ειναι νορμαλ στα μυαλα της. Το σκαφος του λιμενικου ολη νυχτα ψαχνει να βρει ,τι να βρει νυχτιατικα , μυαλο δεν εχουν στο λιμενικο;;καινε αδικα πετρελαια .ημαρτον .

This comment was minimized by the moderator on the site

μαλλον ηταν ο ανδρας της, που δεν την άντεχε άλλο και ταυτόχρονα, ούτε η ίδια η εν λόγω κυρία τον άντεχε κι αυτόν,αφού, άφησε να περάσει πάνω απο μία ώρα, όταν αυτός βούτηξε, για να σωθεί απο την γκρίνια της ( Λαζόπουλος, ΑΛΤΣΑΝΤΙΡΙ, σκετσάκι)