Ήρθαν οι πρώτοι τουρίστες στο Μπατσί, δεν έφυγαν ακόμα τα προβλήματα του χειμώνα...

 Το Μπατσί, κεντρική τουριστική αναφορά της Άνδρου εδώ και χρόνια, ετοιμάζεται σιγά-σιγά για το Πάσχα. Ο συνεργάτης μας έκανε μια βόλτα στα μέσα της εβδομάδας και αποτυπώνει τους πρώτους τουρίστες, αλλά και τα παλιά προβλήματα που πρέπει μέχρι το καλοκαίρι να αντιμετωπιστούν... 

 Ήδη οι πρώτοι τουρίστες έφτασαν και απολαμβάνουν τον ανοιξιάτικο ήλιο και την θάλασσα... 

 Η παραλία του μικρού γραφικού οικισμού ήταν και παραμένει βασικός πόλος έλξης...

 Το ιατρείο στο Μπατσί προχωρά. Δωρεά μιας εύπορης κατοίκου που ζει στο εξωτερικό και αγαπά τον μικρό γραφικό οικισμό της Άνδρου. Είναι η δεύτερη προσφορά της μετά από αυτή της ανακατασκευής της μικρής πλατείας του τουριστικού κέντρου της Άνδρου.

 Ήδη τα γνωστά μαγαζιά του οικισμού ανακαινίζονται και ετοιμάζονται για το Πάσχα και το καλοκαίρι.

 Όμως ακόμα δεν έχει γίνει κάτι να κλείσουν οι πληγές που άνοιξε ο χειμώνας στον παραλιακό δρόμο. Ας ελπίσουμε πως μέχρι το καλοκαίρι κάτι θα γίνει.

 Όπως κάτι πρέπει να γίνει και με την μεγάλη πληγή στον Άγιο Κυπριανό που δημιούργησαν οι ισχυροί νοτιάδες του χειμώνα... 

 Μια πληγή που θα πρέπει κι αυτή να κλείσει μέχρι το καλοκαίρι με κάποιο τρόπο γιατί δημιουργεί πρόβλημα και στην εικόνα της περιοχής και στους επισκέπτες...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλά συγχαρητήρια στη κυρία που χρηματοδοτησε και ανέλαβε την ανακατασκευη του ιατρείου στο Μπατσι.Την ευχαριστούμε πολύ.
Δεν ευχαριστούμε τους επαγγελματίες του Μπατσίου οι οποίοι μας έρχονται το Πάσχα και στις 5 Σεπτέμβρη αφού έχουν μαζέψει όλο το παραδάκι βάζουν λουκέτο και εξαφανίζονται κυριολεκτικά απο το Μπατσί μέχρι την επόμενη σεζόν που έρχονται και ξαναζητούν να κάτσουμε στα μαγαζιά τους.
Δεν ευχαριστούμε επίσης αυτούς που υποκίνησαν καταστάσεις για να γίνει η παραλιακή Μπατσίου μονόδρομος.Είναι πασιφανές πλέον οτι αυτό -σε συνάρτηση με άλλους παράγοντες- ήταν η ταφόπλακα του Μπατσίου.
Δεν ευχαριστούμε αυτούς που με το σχεδιασμό τους και την αμέλειά τους άφησαν να πραγματοποιηθεί το αλιευτικό καταφύγιο με τέτοιο τρόπο που καταστράφηκε η ωραιότερη και γραφικότερη παραλία της Άνδρου.
Δεν ευχαριστούμε αυτούς που εδώ και 4 χρόνια σκοπίμως άφησαν το Μπατσί χωρίς παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους.Απλά απαράδεκτοι.
Καταδικάζουμε αυτούς που με τον τρόπο τους υποβάθμισαν κάποιες περιοχές στο Μπατσί (δρόμοι χωρίς φωτισμό,αμάζευτα σκουπίδια,λιμάνι χωρίς παροχή ρευματος+νερού, δρόμοι γεμάτοι λακούβες και σκαψίματα , κτλ).
Δεν θα συνεχίσουμε άλλο απλά θα σας ζητήσουμε μία χάρη:
Σας παρακαλούμε λοιπόν, όσοι επαγγελματίες-αιρετοί κτλ δεν μπορείτε να είστε αποτελεσματικοί στα καθήκοντά σας , να πάτε σπίτια σας (αν γίνεται και πιο μακρυά) και να αφήσετε τα πόστα σας σε άλλους που ίσως τα καταφέρουν καλύτερα , ειλικρινά θα σας είμαστε ευγνώμονες που θα μας αδειάσετε τη γωνιά.
Καλημέρα σας.