ΜΠΑΤΣΙ: Και ξύλινος τοίχος με... ροδάκια!!!

(Τελικά οι τρεις ιδιοκτήτες του μπαρ "Μπούκα" στο Μπατσί δεν ξεμένουν από ιδέες! Ξεκίνησαν την γειτνίαση τους με το διπλανό μπαρ με καταγγελίες. Ήρθε η αστυνομία, ήρθαν δικηγόροι, έγιναν και δύο δημοτικά συμβούλια. Και ξαφνικά όταν στέρεψαν τα επιχειρήματα κατέληξαν να στήσουν έναν ξύλινο σταθερό τοίχο μεταξύ των δύο μαγαζιών. Το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε την απομάκρυνση του. Όμως σήμερα οι τρεις ιδιοκτήτες του Μπούκα είχαν μια νέα ιδέα: έστησαν έναν ξύλινο τοίχο... με ροδάκια!!! Μετακινούμενος τοίχος!!! Έτσι έγινε χαμός σήμερα Παρασκευή μεσημέρι. Παραθέτουμε γράμμα μαζί με φωτογραφίες που λάβαμε για τον χαμό κι ελπίζουμε κάποιοι νέοι άνθρωποι που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον τουρισμό να δουν κάποια πράγματα με στοιχειώδη λογική – Εν Άνδρω)

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Σήμερα Παρασκευή μεσημέρι όταν ήταν κλειστές όλες οι υπηρεσίες και με με δεδομένο πως πλέον ξεκινά η καλοκαιρινή περίοδος για τον Μπατσί οι ιδιοκτήτες του μπαρ Μπούκα επανέφεραν τον ξύλινο τοίχο στην πέργολα για την οποία έχει ήδη συνεδριάσει δύο φορές το δημοτικό συμβούλιο και έχει αποφασίσει να μην υπάρχει. Μόνο που αυτή την φορά είχαν βάλει στον ξύλινο τοίχο... ροδάκια!

Έγιναν τηλεφωνήματα στην αστυνομία και στον αντιδήμαρχο Γιώργο Ψωμά. Όταν έφτασε στο σημείο ο αντιδήμαρχος εκνευρίστηκε που δεν τηρείτο η απόφαση του ΔΣ από τους ιδιοκτήτες του Μπούκα και απομάκρυνε μόνος του το ξύλινο τοιχίο με τα ροδάκια! Έφτασε και ο αστυνόμος που εξήγησε πως δεν μπορούν να βάλουν τον ξύλινο τοίχο είτε χωρίς είτε με ρόδες γιατί παραβιάζουν το νόμο και την απόφαση του ΔΣ.

Έγινε ένας μικρός χαμός καθώς ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ψωμάς πήρε τον τοίχο με τα χέρια του και το πέταξε στην άκρη. Οι ιδιοκτήτες του Μπούκα τον αποδοκίμασαν. Και γενικά η όλη συμπεριφορά τους ήταν εχθρική προς όλους.

Αλήθεια από πού αντλούν το θάρρος οι άνθρωποι αυτοί να μην τηρούν τους νόμους και να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο; Με ποιο δικαίωμα κάνουν ότι κάνουν κατά του διπλανού μαγαζιού; Γιατί νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ότι θέλουν;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ε.Τ.

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ας τους τιμωρήσει ο δήμος με ένα τσουχτερό πρόστιμο. Ας τους κλείσει καμιά εβδομάδα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όλη η συζήτηση για τους νόμους για το ξύλινο τείχος, αλλά κανείς δεν μιλάει για το θόρυβο από τη δυνατή μουσική από αυτά τα μπαρ που παίζουν μέχρι το πρωί, έτσι ώστε ολόκληρο το χωριό να μπορεί να ακούσει την απαίσια μουσική τους. Ποιος ενέκρινε τις άδειες για αυτά τα μπαρ στις κατοικημένες περιοχές και για ποιο σκοπό; 11 ασημένια νομίσματα. Πότε θα είναι οι επόμενες εκλογές;

This comment was minimized by the moderator on the site

Από χρόνια γίνεται σε Μπατσί-Γαύριο εντατική προσπάθεια να εγκατασταθούν με τους δικούς τους σκοτεινούς νόμους της άγριας νύχτας, κάτι απίθανοι τύποι, απ΄αυτούς που θα ταίριαζαν στον υπόκοσμο της Μυκόνου -αλλά μάλλον εκεί δεν ευδοκίμησαν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εμείς οι ντόπιοι φταίμε που αφήνουμε κάποιους νεόφερτους (αξύριστους άπλητους και ξεβράκωτους) δήθεν επαγγελματίες (της κακιάς ώρας) να εφαρμόσουν καινούριες νοοτροπίες στο νησί μας και δεν τους πετάμε στη θάλασσα μαζί με τα συμπράγκαλά τους.Τα νταβατζιλίκια κύριοι εδώ δεν περνάνε...τραβάτε για τη Μύκονο και τη Σαντορίνη αν θέλετε να κάνετε τους μάγκες αλλα εκεί δε χωράνε μαγκιές γιατι σε τρώει η μαρμάγκα χωρίς να το καταλάβεις.