Οι αναγνώστες για τις παραλίες Νειμποριού και Άγιου Πέτρου

SIMEON PATESTAS (by mail): Εάν δεν σκοτώθηκε κανείς μέχρι τώρα είναι θαύμα.  Τρεις εβδομάδες είναι αυτή η κατάσταση.

Λευτέρης Φραδελος (σχόλιο facebook): Εχθές το απόγευμα ενώ καθόμασταν στην παραλία μια γυναίκα έπεσε στο σπασμένο σκαλί και χτύπησε άσχημα με μώλωπες στα χέρια και στα πόδια. Πρέπει επειγόντως να επισκευαστεί διότι είναι κρίμα να θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Επισκεφθήκαμε το σημείο και τη σκάλα που δείχνει στην φωτογραφία που έστειλε ο αναγνώστης. Είναι χαλασμένο σκαλί. Όπως είναι χαλασμένο και άλλο σκαλί σε άλλο σημείο της πεζογέφυρας. Επίσης όλες οι σανίδες της πεζογέφυρας προς το παλιό ελικοδρόμιο είναι πιτσικαρισμένες. Χρειάζεται όλη η πεζογέφυρα συντήρηση επειγόντως.

Απ' ότι φαίνεται ανήκει και αυτή στο "ανολοκλήρωτο έργο" του απερχομένου δημάρχου! Ο απερχόμενος δυστυχώς αφήνει όντως ένα τεράστιο "ανολοκλήρωτο έργο" όπου και να κοιτάξει κανείς. Ελπίζουμε ο νέος δήμαρχος να δείξει άμεσα το ενδιαφέρον του. Διαφορετικά του χρόνου η πεζογέφυρα θα είναι η μισή παρελθόν. Κατά τα άλλα άυτός και οι φίλοι του έχουν ξεκινήσει... αντιπολίτευση! Μόνο αυτό ξέουν άλλωστε. Πέρασαν μια 5ετία ως διοίκηση αντιπολιτεύομενοι τους προηγουμένους!!! Και ενώ ακόμα είναι διοίκηση αντιπολιτεύονται... τον επόμενο!!! 

Νίκος Βόσσος (μήνυμα): Καλημέρα τα σκουπίδια στον Άγιο Πέτρο να μαζευτούν. Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Είναι ένα μήνα πεταμένα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Πολλοί αναγνώστες - όπως ο παραπάνω - στέλνουν μηνύματα με φωτογραφίες από σκουπίδια σε διάφορα μέρη του νησιού. Δημοσιεύουμε τις τρεις παραπάνω του αναγνώστη μας ενδεικτικά γιατί αφορούν την πιο μεγάλη παραλία του νησιού.

Τα σκουπίδια παντού είναι κι αυτά μέρος του "ανολοκλήρωτου έργου" του απερχομένου δημάρχου. Αλλά και μέρος του "ανολοκλήρωτου έργου" και της απερχόμενης ελάσσονος αντιπολίτευσης που δεν μίλησε γι' αυτά και ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για την ανεξέλεγκτη διαχείριση τους και για την ανεξέλεγκτη χωματερή! Όραμα του επικεφαλής της ήταν η μετατροπή του αρχαιολογικού χώρου του Στρόφιλα σε σκουπιδότοπο! Κοινό το όραμα με αυτό του απερχομένου. Γι΄αυτό και συμμάχησαν εκλογικά στο τέλος! Ανολοκλήρωτα οράματα και παροράματα...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Φίλε "Στενιωτη", μην είσαι εμπαθής. Κανένα συμφέρον δεν έχω καθώς δεν μένω μόνιμα στο νησί. Ούτε με ενδιαφέρει ποιος δρόμος θα περνάει από που. Όσο για το πόσο είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λέω, τραβά προς τα εκεί και πες μου εάν μπορείς να πας χωρίς να περάσεις μέσα από τα σκουπίδια! Το σχόλιο μου αφορούσε τη καταστροφή του τόπου από τα σκουπίδια (για να μην αναφερθούμε και στη θαλάσσια ρύπανση που έγινε το 2011). Αν μπορεί να γίνει ακόμα και εκεί σύγχρονος ΧΥΤΥ, χωρίς να επηρεάζει τον αρχαιολογικό χώρο και χωρίς το κίνδυνο να ξανακαταληξουν όλα στην θάλασσα, ας γίνει. Η κατάσταση όμως έτσι είναι απαράδεκτη και νομίζω ότι δεν γίνεται να διαφωνείς σε αυτό

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΜΕ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ...ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΥΡΙΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ...ΧΡΗΣΤΟ ? ?
ΟΤΑΝ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΟΦΙΛΑ ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΥΤΥ.
ΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΕΣ, ΜΗΝ ΔΗΛΗΤΗΙΡΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ '' ΧΡΗΣΤΟΣ'', ΠΟΥ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Ι ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Είμαστε τραγικοί! Έχουμε την αρχαιότερη πόλη στην Ευρώπη και εμείς πετάμε εκεί σκουπίδια. Πως να νιώσω άραγε που χτες μου έδειξαν φωτογραφίες από δείγματα γραφής στις πέτρες του Στροφιλα, τις οποίες τράβηξαν κάτι Σουηδοί. Ω ναι... Ήρθαν από την Σουηδία και ήξεραν για τον Στροφιλα. Θα μου πείτε "ε και". Ενιωσα ξεφτυλα όταν μου είπαν ότι πάρκαραν πάνω από τον σκουπιδότοπο και πέρασαν μέσα από τα σκουπίδια για να πάνε σε αυτό τον μοναδικό τόπο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ανύπαρκτη η δημοτική αρχή πέρασαν πέντε χρόνια χωρίς να έχει υλοποιηθεί το παραμικρό στο Νησι. Το χωριό στις Στενιες παρά τις προσπάθειες του Προέδρου παραμένει βρόμικο και χωρίς καμία υποδομη
Μεγαλη αδιαφορία από τον δήμαρχο ο χειρότερος όλων!

This comment was minimized by the moderator on the site

Εχθές το απόγευμα ενώ καθόμασταν στην παραλία μια γυναίκα έπεσε στο σπασμένο σκαλί και χτύπησε άσχημα με μώλωπες στα χέρια και στα πόδια. Πρέπει επειγόντως να επισκευαστεί διότι είναι κρίμα να θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΟΦΙΛΑΣ...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μην γράφετε ΨΕΜΑΤΑ! Διαβάστε λίγο το κείμενο πριν γράψετε το ποίημα σας. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν γράφουμε για μόλυνση. Δική σας εφεύρεση η μόλυνση. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ γράφουμε κυρία που έχετε σχέση με τον τουρισμό όσο εμείς με το Στιβάρι και το Γιαλισκάρι.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ κυρία μου. Υπάρχετε κι εσείς οι παράνομοι που ανωνύμως γράφετε ΨΕΜΑΤΑ. Και φυσικά δεν ανεβάζουμε απροκάλυπτες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. ΑΥΤΑ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro