Τα δύο πάρτυ του Αυγουστίνου στην Άνδρο!

 

Ο Αυγουστίνος στην Άνδρο

(Λάβαμε από τον φίλο Αυγουστίνο Γαλιάσο - γνωστό DJ, ραδιοφωνικό παράγωγο του London Greek Radiο 103.3 fm, παρουσιαστής του Hellenic TV sto Λονδίνο και resident DJ των Hellenic Nights London (Morton's Mayfair) - μια από καρδιάς προσωπική παρουσίαση για τα δύο πάρτυ του στις 13 & 14 Αυγούστου στην Άνδρο μαζί με φωτογραφίες του από τις περσινές εμφανίσεις του - Εν Άνδρω).

Πίσω Γυάλια

Η Άνδρος είναι το νησί που το έχουμε συνδέσει όλοι μας με τα παιδικά μας χρόνια. Εκεί μεγαλώσαμε χειμώνα η καλοκαίρι, εκεί κάναμε τους πρώτους μας φίλους, εκεί γνωρίσαμε τον πρώτο μας έρωτα, αλλά και εκεί διασκεδάσαμε μέχρι το πρωί. Στις εποχές των 90s αλλά και στις αρχές τις δεκαετίας του 2000 η παραλία του Νειμποριου έσφυζε από ζωή. Με μια σειρά από μπαράκια αλλά και clubs όπου γινόταν το αδιαχώρητο. Όλος ο παλμός του νησιού ήτανε πάνω στην θάλασσα με θέα πάντα την όμορφη Χώρα. Όμως, οι εποχές άλλαξαν. Τα περισσότερα μαγαζιά έκλεισαν και ο παλμός μεταφέρθηκε μέσα στα σοκάκια της Χώρας.

ΝΟΑ

Νησί όμως σημαίνει πάνω από όλα θάλασσα. Αυτός ήταν και ο λόγος που σχεδόν10 χρόνια πριν αποφάσισα να διοργανώσω το London to Athens πάρτυ στον Ναυτικό Όμιλο Ανδρου! Ο ιστορικός Ναυτικός Όμιλος Ανδρου λοιπόν μια φορά τον χρόνο έρχεται πιο κοντά στην νεολαία όχι μόνο για να μας θυμίσει πως περνάγαμε τότε, αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε όλους εμάς να δούμε τους φίλους μας που τόσο καιρό έχουμε να συναντήσουμε. Είτε όλο τον χειμώνα μένεις στο Λονδίνο είτε στην Αμερική ξέρεις ότι για ένα βράδυ θα βρεις όλους  σου τους φίλους και θα διασκεδάσεις όπως παλιά!

Το London to Athens πάρτυ έχει ακουστεί τόσο πολύ που τα τελευταία χρόνια ακούω πολύ κόσμο να κλείνει εισιτήρια  και να έρχεται πρώτη φορά την Άνδρο για αυτό το πάρτυ. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό και για τον τουρισμό μας. 

Πίσω Γυάλια

Η επόμενη  μέρα του πάρτυ η οποία και αυτή είναι θεσμός θα μας βρει στα Πίσω Γυαλιά για το καθιερωμένο beach πάρτυ. Ένα πάρτυ που άρχισε μεταξύ φίλων από το 2006 και κατέληξε να μαζεύει πάνω από 600 άτομα, να είναι  σημείο αναφοράς της απογευματινής διασκέδασης στο νησί και να κρατάει από τις 2:00 το μεσημέρι μέχρι τις 3:00 το πρωί!

Σας περιμένω λοιπόν την Τρίτη 13 Αυγούστου στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και την επόμενη μέρα Τετάρτη 14 από το μεσημέρι στα Πίσω Γυαλιά 

Αυγουστίνος

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet