Ψάχνουν τ΄ αυτοκίνητα στις Στενιές!!!

Απίστευτες σκηνές αντίκρισαν οι πυροσβέστες, οι δασοπυροσβέστες και η Πολιτική Προστασία όταν έφτασαν απόψε αργά στον Πάνω Σταθμό των Στενιών. Το πάρκινγκ είχε μετατραπεί σε ορμητικό ποτάμι που πήρε τα αυτοκίνητα των κατοίκων και τα πήγε όπου ήθελε. Ένα όπως φαίνεται στην φωτογραφία το πέταξε στην άκρη μέσα στη λάσπη και στα ξύλα. Αυτός ήταν... ο τυχερός της υπόθεσης. Γιατί υπήρξαν και οι άτυχοι. Δύο εξ αυτών έχασαν τα αυτοκίνητα τους! Τα πήρε το ποτάμι που ήρθε ψηλά από τις πλαγιές και τα πέταξε σε μια χαράδρα βάθους δεκάδων μέτρων όπου και... χάθηκαν! Εικάζουν πως θα έχουν φτάσει στα σπίτια του κάτω χωριού! Στη φωτογραφία το μηχάνημα του Δήμου, πυροσβέστες και περίοικοι κοιτάνε να δουν τι μπορούν κάνουν.

 

Άλλα αυτοκίνητα τα παρέσυραν τα νερά σαν καρυδότσουφλα και τα πέταξαν το ένα πάνω στο άλλο σε μια μεγάλη καραμπόλα μέσα στο πάρκινγκ! 

Το μηχάνημα του Δήμου που έφτασε καθαρίζει τον δρόμο και το πάρκινγκ από τα νερά, τις λάσπες, τα ξύλα και ΄τι άλλο παρέσυραν τα νερά της καταρρακτώδους βροχής.

Ένα άλλο αυτοκίνητο το πέταξαν τα νερά πάνω σε μια κολόνα της ΔΕΗ. Αυτός θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν σχετικά τυχερός. Γιατί αν δεν ήταν η κολόνα μπορεί να πήγαινε στον γκρεμό. Και τι έβρισκε μετά ο άνθρωπος. Εδώ πυροσβέστες, δασοπυροσβέστες και περίοικοι κοιτάνε να δουν τι μπορούν να κάνουν.

Μια ακόμα σκηνή από το αυτοκίνητο στην κολόνα της ΔΕΗ. Το πρωί αναμένεται να ψάξουν όλοι επισταμένα για να βρουν τα δύο αυτοκίνητα που χάθηκαν από το πάρκινγκ.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε κοροχα ωραίο σκεπτικό επειδή δεν προνοησαν κάποια λαμογια πρέπει έτσι να λειτουργούν όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά. Αυτη την ανοχη απο ορισμενους σαν εσένα βασίζονται και αδιαφορουν. Σε πληροφορώ ότι επί Εμπειρίκου ,Ραλια κ.λ.π.έγιναν τα ποιο πολλά έργα στην Ανδρο. (διαγράφεται μια υβριστική φράση - Εν Άνδρω) Ειναι δηλ. Τόσο δύσκολο να καθαρίσεις τα Ρέματα? Και ποια επικίνδυνα φαινόμενα 5 ώρες έβρεξε

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ναοί βρε, ο Σουσουδης φταίει, αυτός έβαζε τις φωτιές στα βουνά και τώρα τα νερά κατέβηκαν ορμητικά τις φαλακρες πλαγιές, κι αφού τίποτε δεν τα εμπόδισε στην πορεία τους έφθασαν μέσα στα χωριά!
Παρεμπιπτόντως, τι θα γίνεται αλήθεια με τα βροχινα νερά όταν φαλακρινουν όλα τα βουνά της ανδρου με την εγκατάσταση των αιολικών;;; Οεο;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι έργα να σας κάνει ρε παιδιά ο Θεοδόσης? Πόσοι δήμοι στο Ελλάντα έκαναν κάτι προνοητικά? Τι λέμε τώρα? Οι απότομες καιρικές συνθήκες ευθύνονται και ο όποιος δήμαρχος, ο όποιος έπαρχος, ή η όποια κυβέρνηση, να είστε σίγουροι τα ίδια θα έχουμε. Πιστεύετε ο νυν δήμαρχος ή έπαρχος θα κάνει κάτι παραπάνω? Εδώ είμαστε για να δούμε! Μήπως πιστεύετε στο Μάτι αν ήταν ΝΔ θα είχε γίνει κάτι διαφορετικό? Μη γελιόμαστε!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αποκλειστικός υπεύθυνος για την καταστροφή είναι ο Σουσούδης, ο οποίος στα πέντε χρόνια της δημαρχίας του δεν έκανε απολύτως τίποτα. Οι Στενιώτες όπως και οι υπόλοιποι Ανδριώτες πληρώνουμε δημοτικά τέλη και υποτίθεται ότι τα χρήματα αυτά τα χρησιμοποιεί ο Δήμος για έργα. Ο Σουσούδης υπήρξε ένας ΑΝΙΚΑΝΟΣ Δήμαρχος και καλά θα κάνει να παραιτηθεί από τη θέση της αντιπολίτευσης και να ξεκουμπιστεί από το νησί. Ήδη τα υψωμένα φρύδια μας άδειασαν τη γωνιά, καιρός να την ακολουθήσει και αυτός. ΟΥΣΤ από την Άνδρο, όπως έγραφε η Σουσούδενα βρίζοντας το έγκριτο Εν Άνδρω και τον Κο Μπασαντή προσωπικά. ΟΥΣΤ το σουσουδέικο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπα, είναι αρμοδιότητα του Δήμου, γι, αυτό έτρεχε χθες ο Λάσκαρης;;;;;; Όσο για την επισκευή του Δημοτικού Σχολείου της Χώρας ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ έργο του Σουσούδη.
ΓΟΝΕΑΣ
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γονέας είστε και ανενημέρωτος είστε. Ο Λάσκαρης έτρεχε σαν ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ. Εσείς γιατί τρέχετε χωρις να ξέρετε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Στο δημοτικό σχολείο της Χώρας έπρεπε να κινητοποιηθούν οι γονείς να ανέβουν οι τόνοι με τον Σουσουδη να τσακωθούμε στο συμβούλιο για να επισκευαστεί το σχολείο μετά από παρέμβαση του Λοτσαρη.Και μετά βγαίνει στο fb ο Σουσουδης και προβάλει το σχολείο σαν έργο δικό του αυτή είναι η πολιτική του.Τωρα για τις καταστροφές αποποιητε τις ευθύνες ΝΤΡΟΠΗ του. Να απολογηθεί στο επομενο συμβούλιο και να παραιτηθεί γιατί και σαν αντιπολίτευση προκαλεί τους Ανδριωτες με την στάση του

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχει ευθύνες ο Σουσουδης εάν ήταν σε ιδιωτικό τομέα θα πεινούσε από την ανικανότητα του.Ειχε το θράσος να γίνει και δήμαρχος κοροϊδεύοντας τους Ανδριωτες

This comment was minimized by the moderator on the site

Μόνο για φωτογραφίες είναι ο πατριώτης μας να πάρει τα μούτρα του. Να έρθει στο χωριό του να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί από αντιπολίτευση. Να μας πει πέντε χρόνια τι έργο έχει κάνει στις Στενιες και πόσα χρήματα έχει πάρει από τις Στενιες ο δήμος και που τα απορρόφησε. Είναι υπόλογος για το δημόσιο χρήμα που διαχειριζόταν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα αποποιούνται τις ευθύνες ο Σουσουδης λέγοντας ότι για τους καθαρισμους υπεύθυνοι είναι το Επαρχείο αρχίζει την παιδιάστικη πολιτική του. Τότε και στο Γαυριο στο Ιατριο που ήταν καθαρή πρωτοβουλία Ιδιώτη και η ιδέα και η χρηματοδότηση γιατί πήγε να κάνει εγκαίνια? Δεν ντρέπεται λέω εγώ!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα βλέπει ο Σουσούδης και το συνάφι του; Αλλα ξέχασα αυτοι δεν διαβάζουν Εν Άνδρω γιατι δεν τα γράφει καλά ο Μπασαντής.
Άλλωστε το έλεγαν παντού μόλις έχασαν τις εκλογές...."θα παραδώσουμε καμένη γή" .
Ορίστε τα αποτελέσματα της εκδίκησης των Σουσουδαίων.