Αναστολή λειτουργίας δημοτικού Γαυρίου και αντιγριπικός εμβολιασμός

 

Αναστολή λειτουργίας δημοτικού σχολείου Γαυρίου Τρίτη, 28/1/20 και Τετάρτη, 29/1/20.

Κλειστό με Απόφαση του Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη  Λοτσάρη, θα παραμείνει την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 και  την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, το δημοτικό σχολείο Γαυρίου.

Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από ενημέρωση του Διευθυντή του Σχολείου και εισήγηση του Κέντρου Υγείας Άνδρου. Σύμφωνα με το Κέντρο Υγείας, υπάρχει νοσηρότητα άνω του 60%, με συμπτώματα πυρετού στο συγκεκριμένο σχολείο.

Ο Δήμος Άνδρου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία για το ζήτημα με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, καθώς και το κέντρο υγείας Άνδρου. Αναλόγως των εξελίξεων και την συνεκτίμηση της κατάστασης, θα επανέλθουμε επί του θέματος.

Αντιγριπικός εμβολιασμός από το πρόγραμμα "βοήθεια στο σπίτι

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Άνδρου είναι πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας που έχει στόχο την παροχή οργανωμένης και συστηματικής φροντίδας σε ηλικιωμένους και άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας. Το πρόγραμμα συνεχίζει τις επιτυχημένες δράσεις του και το νέο έτος ξεκινώντας με τον αντιγριπικό εμβολιασμό του Φεβρουαρίου.

Δήμος Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Tο τοπικο της Χωρας σε ποια παραταξη ανηκει?

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Χώρα είπαμε είναι τιμωρία! Δημοτικό και Γυμνάσιο έχουν επίσης μεγάλα ποσοστά νοσούντων μαθητών αλλά ποιος ασχολείται; Όπως και με το φωτισμό της Χώρας επίσης δεν ασχολείται κανείς, ένα μήνα κοντεύει η πλατεία Αγίας Όλγας και ο δρόμος μέχρι τα σχολεία (Νήπιο/Δημοτικό) που είναι ολοσκότεινα! Όποιος τολμήσει να παρκάρει βράδυ μπροστά από το Δημοτικό πρέπει να έχει γατισια μάτια για να δει να περπατήσει!

This comment was minimized by the moderator on the site

Στην χώρα τι περιμένει η διευθύντρια να αρρωστησουμε όλοι? Και εδώ το πρόβλημα είναι μεγαλο