Τα πρώτα δύο πρόστιμα στην Άνδρο. Πάντως το νησί πειθαρχεί…

 

Την ώρα που όλο το νησί μπήκε στα σπίτια η αστυνομία πέτυχε χτες δύο να έχουν βγει βόλτα στη Χώρα! Η δικαιολογία κλασικά ελληνική: «μέχρι το περίπτερο πήγαινα»! Έτσι ανάμεσα στις 75 βεβαιωθείσες παραβάσεις στις Κυκλάδες, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομική διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, οι 2 ήταν από την Άνδρο. Επεβλήθησαν σε έκαστον πρόστιμα 150 ευρώ.

Η αλήθεια είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία (το 99%) των ανδριωτών τηρούν τα μέτρα με ακρίβεια. Κάναμε μια πολύ μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο χτες σε μεγάλο μέρος της Άνδρου (με ειδική δημοσιογραφική άδεια). Και διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχαν έξω παρά ελάχιστοι (στα δάχτυλα του ενός χεριού). Ενώ από την Χώρα μέχρι το Κόρθι δεν συναντήσαμε σε όλη την διαδρομή πήγαινε-έλα ούτε ένα αυτοκίνητο!

Το πόσο μπερδεμένοι όμως είναι μερικοί με την όλη κατάσταση μοιάζει απίστευτο. Σε κοντινό νησί των Κυκλάδων κάποιος ρώτησε την αστυνομία αν θα μπορούσαν στο χωριό του να λειτουργηθούν, έστω και κρυφά, την Μεγάλη Εβδομάδα! Ούτε στην τουρκοκρατία να είμαστε!...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet