ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Superferry II κάνει το απογευματινό δρομολόγιο του Θεολόγος

Σε μια ένδειξη στήριξης των δύο εταιρειών της γραμμής μας, αλλά και στήριξης των νησιών της, το Superferry II, που είχε ανεκτέλεστο σήμερα, ενεργοποιήθηκε και μετά από πρωτοβουλία των αδελφών Στεφάνου άλλαξε πορεία και ταξιδεύει για Μύκονο για να κάνει το απογευματινό δρομολόγιο του Θεολόγος. Ως γνωστόν το δρομολόγιο του Θεολόγος ακυρώθηκε λόγω πρωτοκόλλου ασφαλείας.

Τα φορτηγά των τριών νησιών θα περάσουν σήμερα για εφοδιασμό στην Ραφήνα/Αθήνα και θα επιστρέψουν την Δευτέρα το απόγευμα. Έτσι, δεν θα μείνουν τα τρία νησιά για 3-4 μέρες χωρίς εφόδια. Το Superferry II θα μείνει με πρωτοβουλία της ιδιοκτησίας του στη Ραφήνα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του τεστ στο ναυτικό του Θεολόγος.

Η παραπάνω ενέργεια δείχνει την έλλειψη προβλεπτικότητας του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Τι θα γινόταν σήμερα αν δεν υπήρχε το Superferry II; Θα έμεναν και τα τρία νησιά χωρίς εφόδια μέχρι την Τρίτη! Κι αν χρειάζονταν ιατρική βοήθεια; Ή, αν αύριο χρειαστούν ελέγχους ή τσεκ; Το παραπάνω περιστατικό δείχνει πως ο υπουργός Ναυτιλίας πρέπει να στηρίξει άμεσα αυτούς που είναι στη γραμμή και στηρίζουν ήδη τα νησιά μας αυτή τη στιγμή...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet