Προσφορές υγειονομικού υλικού, τηλεφωνικών γραμμών και ανοικτή δύο μέρες η Πειραιώς

(Προσφορά υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας, ανοικτή Δευτέρα και Πέμπτη η Τράπεζα Πειραιώς στο Γαύριο, 5 δωρεάν γραμμές η Vodafone Άνδρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 

Άνδρος, 04 Απρ. 2020

Πραγματοποιήθηκε και σήμερα η καθημερινή, πλέον, συνεδρίαση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Κρίσης του Δήμου Άνδρου. Η Επιτροπή διαβεβαιώνει όλους τους κατοίκους ότι εξακολουθεί να μην υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί.  

Επιπλέον, η Επιτροπή επιθυμεί όπως ενημερώσει για τα ακόλουθα:  

  • Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους τους απανταχού Ανδριώτες και η Παναγία η Θεοσκέπαστη να χαρίζει υγεία και δύναμη σε όλους.
  • Ευχαριστούμε θερμά την Α.Μ.Α / Andros Maritime Association για την προσφορά υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.
  • Η Τράπεζα Πειραιώς θα λειτουργεί στο Γαύριο κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 8:00 έως τις 14:00.
  • Η Vodafone Άνδρου προσέφερε 5 δωρεάν γραμμές για την εθελοντική ομάδα κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Άνδρου.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Μαγδα ΜΠ
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και μάλιστα επαυξάνω. Έχω επανειλημμένα γράψει ότι όσοι δεν είναι πραγματικά μόνιμοι κάτοικοι, δηλαδή δεν διαμένουν 12 μήνες στην Άνδρο, να σηκωθούν να φύγουν. Και επειδή δεν πρόκειται να το πράξουν από μόνοι τους, να τους εξαναγκάσει ο Κος Δήμαρχος. Επίσης προετρεψα τον Κο Μπασαντη να αρθρογραφήσει και να εξηγήσει τους λόγους που πρέπει να αποχωρήσουν ΑΜΕΣΑ από το νησί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Δήμαρχε μαθαίνουμε ότι υπάλληλος της αυτοδιοίκησης ενώ εσείς φωναζατε μένουμε στο σπίτι πήγε ταξίδι στας Αθήνας 28/3/2020 και επιστροφή 2/4/2020!!!! Ο συγκεκριμένος επέστρεψε στην εργασία και από ότι μαθαινουμε ούτε σε καραντίνα μπήκε παρά αντιθετως κυκλοφορει λόγω της εργασίας του σε όλη την Άνδρο ..... Εσείς τι συστάσεις κάνατε στον συγκεκριμένο υπάλληλο????
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Παρακαλούμε πολύ μην βρίζετε. Οι βρισιές κόβονται...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

παρακαλούμε τους Αθηναίους ανδριωτες να μην έρχονται στο νησί μας'γιατί είμαστε εμείς καραντίνα στα σπίτια μας και φοβόμαστε πολύ