Οδηγίες εν όψει Πάσχα και καλοκαιριού. Τι απαγορεύεται…

Εξ αποστάσεως πλέον για εφέτος: και Πάσχα και μπάνια στη θάλασσα το καλοκαίρι! 

Δυο επίσημες δηλώσεις - η μια πολιτική και η άλλη επιστημονική - δίνουν  το στίγμα του πως θα κινηθούμε τόσον τις μέρες του Πάσχα, όσο και το καλοκαίρι που βρίσκεται προ των πυλών... 

Απαγορεύονται… οι οικογενειακές συναθροίσεις το Πάσχα!!!

Ξεκάθαρος ήταν για ακόμα μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Πετσας, στο πως θα γιορταστεί φέτος το Πάσχα. Τόνισε ότι οι έλεγχοι των αρχών είναι αυστηροί και θα γίνουν αυστηρότεροι. Επίσης επανέλαβε ότι δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουμε την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα. «Ας γιορτάσουμε μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη νίκη κατά του κορονοϊού κι ας γιορτάσουμε του χρόνου το Πάσχα όλοι μαζί όπως προβλέπει η παράδοση και η θρησκεία μας».

Τι σημαίνει αυτό; Μόνοι στο σπίτι….

Μπάνια με κανόνες και… αποστάσεις!!!

Μία περιγραφή του καλοκαιριού που έρχεται έκανε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας. Όπως τόνισε το καλοκαίρι κορωνοϊού που έρχεται θα πρέπει αναγκαστικά να το ζήσουμε με κανόνες. «Μπάνιο στη θάλασσα θα κάνουμε αλλά με κανόνες. Δεν θα έχουμε οργανωμένες παραλίες που θα είναι χιλιάδες κόσμος μέσα, θα είναι πολύ λιγότεροι. Και επίσης θα κρατάμε τις αποστάσεις από τους γύρω μας. Από εδώ και πέρα, θα ζούμε με κανόνες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κορωνοϊός ήρθε για να αλλάξει τη ζωή μας. Ας προσαρμοστούμε λοιπόν για να παραμείνουμε υγιείς…

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet