Νέα έκκληση Δημάρχου Άνδρου προς νεοαφιχθέντες: Μείνετε σπίτι...

Μην ξεγελά η ομορφιά της άνοιξης και του τοπίου. Είμαστε σε αυτοαπομόνωση και καραντίνα. Όσοι πρώην μόνιμοι κάτοικοι ήρθατε καθήστε σπίτι και μην το δείτε διακοπές του Πάσχα όπως κάθε χρονιά. Μείνετε 14 μέρες μέσα τηρώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Αυτά ζητά ο δήμαρχος σε νέα ανακοίνωση του από όσους έκαναν χρήση του δικαιώματος πρώτη κατοικίας ενόψει Πάσχα - ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί αύξηση στις αφίξεις δημοτών στο νησί παρά τις αυστηρές συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων. Έχει επίσης παρατηρηθεί αύξηση στους κατοίκους που ενώ δηλώνουν μόνιμη κατοικία την Άνδρο δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι.

Είναι πολύ εύκολο να τους εντοπίσει κανείς γιατί οι μόνιμοι κάτοικοι γνωρίζουν και γνωρίζονται. Προς όλους τους νεοαφιχθέντες, για ακόμη μια φορά τους κάνω έκκληση να τηρήσουν το μέτρο του αυτοπεριορισμού. Όλο το νησί έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια για να σπάσει η αλυσίδα της μετάδοσης ,παρακαλώ σεβαστείτε το. Μη συμπεριφέρεστε σα να έχετε έρθει διακοπές, μη μετακινείστε άσκοπα.

Μείνετε σπίτι και ακολουθείστε τις συστάσεις της ΓΓΠΠ του ΥΥ και του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εχω κουραστεί να διαβάζω το ποιός είναι Ανδριώτης και ποιός όχι.Το θέμα είναι αν είσαι λογικός άνθρωπος και αν τιμάς και σέβεσαι τον τόπο και τους ανθρώπους ,που μένεις. Είμαστε ζευγάρι που δεν είχαμε καμία σχέση με την Ανδρο,αλλά την αγαπήσαμε και μένουμε εδώ,όλο τον χρόνο απο το 2004.Ενισχύουμε την τοπική αγορά,αγαπάμε τους Ανδριώτες και την Άνδρο.Προσέχουμε,πρώτα απ' όλα τον εαυτό μας και συνεπώς και τους γύρω μας.
Αυτό νομίζω ότι έχει σημασία. Σταματήστε να βρίζετε ο ένας τον άλλο και να μην βλέπετε τους ετεροδημότες σαν μιάσματα.
Να είστε και να είμαστε όλοι καλά.

This comment was minimized by the moderator on the site

ναι να μεινετε σπιτι και καλυτερα να χωθειτε κατω στα κατωγια βαθια εκει να μην βγαινετε εξω ποτε να ξεχασετε οτι ειστε ανθρωποι (ισως πολλοι να το εχουν ξεχασει)ετσι σας θελει η εξουσια των αντιχριστων των σατανιασμενων ψυχοπαθων στα εσχατα των καιρων,εκει να μεινετε γιατι το αξιζετε δεν εχετε ουτε την ψυχη ουτε το αγγιγμα πια του θειου πνευματος και δεν θα εχετε ουτε την ευκαιρια να δειτε στους εσχατους αυτους καιρους την δευτερα παρουσια του κυριου ημων Ιησου Χριστου

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Βιαζεστε πολύ να συναντήσετε τον Κύριο. Κανένα πρόβλημα. Μόνο έχω περιέργεια αν κολλάγατε εσείς αυτή την γρίπη που έχει στείλει άναυλους καμιά 20.000-30.000 χιλιάδες σε μερικές χώρες θα ήθελα να έβλεπα τι θα λέγατε όταν βλέπατε τον Χριστό φαντάρο;
Αν σας πω τι γίνεται στη Νέα Υόρκη θα τρελαθείτε. Αλλά μιλάτε εκ του ασφαλούς και κάνετε το κοκοράκι για την ώρα...
ΥΓ Αφού είστε τόσο αγωνιστικός γιατί δεν υπογράφετε το σχόλιο σας; Εσείς δεν φοβάστε τον θάνατο μια υπογραφή γιατί φοβάστε να την βάλετε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιά πανδημία ρε παιδιά? Πανδημία σημαίνει να παιφτει ο ένας μετά τον άλλο και να πεθαίνει. Είναι μια ελεγχόμενη επιδημία ελεγχόμενη για να μας φοβίσουν να μας μειώσουν πάλι τους μισθούς, να μας βάλουν φυλακή εάν δεν κάνουμε το εμβόλιο με το τσιπάκι που το ανακοίνωσαν. Όπως ανακοίνωσαν και μια κυβέρνηση,με έναν ηγέτη και μια θρησκεία, με συνονθύλευμα κόσμου από όλες τις εθνότητες, όλα αυτά ήδη γίνονται δεν τα βλέπεται?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ακούτε Αθηναιος και σας πιάνει ζήλια και μόχθος Τα παιδιά σας που βρίσκονται στην Αθηνα τι ειναι?κομπλεξισμος σας πιάνει που μιλάτε έτσι. Αλλά οτι είναι η ψυχή σας αυτό βγαζετε και προς τα εξω
Γεννημένοι και μεγαλωμένος στην Άνδρο απ πατέρες και γιαγιάδες και παπουδεςΑνδριωτες και εσείς τους ονομάζεται Αθηναίους,τόσο μυαλό. Αλλά η κακια δεν σας αφήνει διότι κατά βάθος νοιώθετε μειονεκτικά μπροστά στους υπολοιπους

This comment was minimized by the moderator on the site

Παρερμήνευσες τα λόγια μου , εμείς δεν θέλουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας εν ζωή για την συνταξούλα τους. Με το συνταξούλα ήθελα να τονίσω ότι με το πενιχρό εισόδημα τους μένουν και στηρίζουν το νησί ενώ εσύ έβαλες την ουρά κάτω από τα σκέλια και τράβηξες για άλλες πολιτείες... ερωτικές και τώρα μου έχεις και απαιτήσεις και ψεύτικα δικαιώματα. Τα γεροντάκια είναι οι τελευταίοι που θέλουμε να χάσουμε από αυτό τον κόσμο. Είναι αυτοί που κρατάνε την ιστορία μας, τη θρησκεία μας και τον όρο της οικογένειας, λέξεις χαμένες για όλους εσάς τους προοδευτικούς. είναι κλεισμένοι με μία σύνοψη κάνοντας προσευχές να μας έχει ο θεός καλά και εσάς το μόνο που σας νοιάζει είναι όχι το Πάσχα, άλλα πότε θα σουβλίσουμε το αρνί . για αυτό φίλε μου ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ 14 ΜΕΡΕΣ και αν δεν φύγεις πίσω για την πατρίδα σου θα χαρώ να σου πω και μια καλημέρα στο δρόμο. Καλή Ανάσταση!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το συμπέρασμα δεν το βγάζει κανένας "ντοκτορας" όπως αποκαλείς τους μόνιμους και κανενας δεν είπε ότι ειναι μολυσμενοι όσοι έρχονται από Αθήνα. Οι πιθανότητες όμως είναι δυστηχως πολλες να είναι έστω φορείς ακόμα και αν δεν νοσούν ήδη. Όσο για το ότι έχετε ελεγχθεί , τα "μαργαριτάρια" να τα αφήνετε με μέτρο και όχι μαζεμένα!
Δεν έχετε ιδέα και θέλετε να εκφερετε και άποψη.
Όσο το γιατι προσέχουμε τους ηλικιωμένους δεν σας πέφτει λόγος. Άλλωστε από τα λεγόμενα σας είναι απόλυτα αντιληπτό ότι εσείς ανεύθυνα και σε αυτό το τομέα δεν τους προσέχετε η τους ξεπαστρεψατε εγκαίρως για να βολταρετε ανενόχλητοι και απαλλαγμένοι ευθυνών όπως σε όλους τους τομεις άλλωστε!
Όσο για τον "Βαρυμαγκα" να πάρει και τα εκλογικά του δικαιώματα από το νησί μπας καθαρίσει ο τόπος από κάτι τέτοιους "υπεύθυνους" !
Μένος με τους υπευθυνους συντοπίτες δεν υπάρχει, μένος για τους ελαφρόμυαλους- ανεύθυνους υπάρχει που βαζουν σε κίνδυνο ζωές!

This comment was minimized by the moderator on the site

Δίνω τα συγχαρητήριά μου στους δυο φίλους Ανδριώτες που απάντησαν στον ψευτομάγκα Αθηναίο-Ανδριώτη...

This comment was minimized by the moderator on the site

Πώς βγαζεται το συμπέρασμα εσείς εδώ ντοκτορες ότι αυτός που έρχεται από την Αθήνα είναι μολυσμένος κιόλας? Εμεις εχουμε ελεγχθεί εσεις εδω που εχετε κανει τεστ? Εεε?Και ορθά το γράψατε γιατί προσεχεται τους ηλικιωμένους όχι γιατί τους αγαπάτε αλλά για την σύνταξη.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ...'ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ' ΑΘΗΝΑΙΟΑΝΔΡΙΩΤΗ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ 'ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ΄ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ? ΠΟΣΑ Σ/Κ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΩΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ? ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΔΩ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΕΞΟΧΙΚΟ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΒΑΠΟΡΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΥ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ (ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 'ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΣΟΥΜΕ΄ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΣΤ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ? ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ FB) ΘΑ ΤΑ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥ 'ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ' ...΄ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ΄
ΥΓ1 ΑΥΤΟ ΤΟ ΄ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ΄ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΄ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ΄ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΥΓ2 ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΤΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΣΑς ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ???? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΖΟΥΜΕ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ.ΜΟΧΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΕΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ. ΕΛΑ ΖΗΣΕ ΜΕ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. ΡΩΤΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ. ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΤΣΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ .... ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΙ ΧΑΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ??? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ???? ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΙΝΕΕΕΕΕΕ ΣΠΙΤΙΙΙΙΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ!!!!!!!

Περισσότερα