Βανδαλισμοί στο Κόρθι!!!

Πως ήταν το παρτέρι φυτεμένο...

(Δημοσιεύουμε οργισμένη διαμαρτυρία που λάβαμε του αντιδήμαρχου Καθαριότητας και Κορθίου Δημήτρη Τηνιακού για βανδαλισμούς αγνώστων στο φυτεμένο παρτέρι με δενδρύλλια του Αγίου Ταξιάρχη. Εκφράζουμε τη λύπη μας για την κακία ορισμένων - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Πως κατάντησε το παρτέρι μετά τους βανδαλισμούς...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

Ντροπή. Κάποιοι δεν θέλουν να έχουμε το Κόρθι όμορφο. Δεν φτάνει η καθαριότητα δεν είναι μόνο τα έργα, δεν είναι μόνο το νερό και η τηλεόραση, είναι και η καλαισθησία. Ξερίζωσαν και έκλεψαν τα καλλωπιστικά δενδρύλλια από το παρτέρι του Αγίου Ταξιάρχη!!!!! Αίσχος!!!!!

Δημήτρης Τηνιακός

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Κορθίου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για όσους δεν γνωρίζουν την παρακάτω παροιμία, την οποία έμαθα από αξιωματικό Σαμιώτη(Σουμέλας το επίθετο) όταν υπηρετούσα στο Π.Ν.
Ρε Κ.....,μούχε πει τότε, ξέρεις τι λένε για μας τους Σαμιώτες και σας τους Ανδριώτες : ΦΥΛΑΞΟΥ ΑΠΟ ΣΑΜΙΩΤΗ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΜΟΧΘΗΡΟ.
Και όταν αντέδρασα με την δικαιολογία: ''μα κύριε διευθυντά εμείς οι Κυκλαδίτες είμαστε καλοί άνθρωποι" μούχε πει:'' οι παροιμίες να θυμάσαι κρύβουν άπειρη σοφία μέσα τους(ο Θεός να αναπαύη την ψυχούλα του). Πόσο δίκιο είχε το ζούμε καθημερινά και το γεγονός που περιγράφει ο κΤηνιακός και αναδεικνύει το 'Εν Ανδρω' έρχεται να επιβεβαιώση την παροιμία.
Η μοχθηρία είναι κάτι χειρότερο και πιο ύπουλο από την κακία: Τον κακό τον ξέρεις και τον φυλάγεσαι. Μοχθηρία είναι ένα εν υπνώσει ελάττωμα το οποίο μπορεί ο καθένας να εκδηλώση( δίκαια ή άδικα) αλλά με ύπουλο και δόλιο τρόπο και σε χρόνο που δεν είναι υπολογίσιμος για να είσαι προετοιμασμένος αμυντικά.
Και κάποια αποφθέγματα για την συγκεκριμένη περίπτωση:
Η επιτυχία είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που σου συγχωρούν οι άλλοι :Τρούμαν
Όποιος δεν έχει στη ζωή του κανένα στόχο, μπορεί τουλάχιστον να εμποδίζει την πρόοδο των υπολοίπων: Φραγκλίνος Βενιαμίν