Μεταφορά ασθενούς στις 3:40 τα ξημερώματα: το Λιμενικό και πάλι παρόν στην Άνδρο...

Το πλωτό του Λιμεναρχείου Τήνου στο λιμάνι της Χώρας στις 3:40 τα ξημερώματα

Για μια ακόμα φορά το Λιμενικό έκανε την «καλή του πράξη» στο νησί μας έτσι ώστε η απουσία του περιπολικού του Λιμεναρχείου Άνδρου στα θαλάσσια σύνορα στη Σάμο δεν έγινε αισθητή. Σε πλήρη συντονισμό Κέντρου Υγείας, ΕΚΑΒ και Λιμεναρχείου κινητοποιήθηκε πλωτό του Λιμενικού Τήνου που ήρθε σήμερα (10/5) τα ξημερώματα πήρε ασθενή κάτοικο Χώρας Άνδρου και τον πήγε στο νοσοκομείο Σύρου.

Την είδηση, που η δημοσίευση της βοηθά στην αίσθηση ασφάλειας, αλληλεγγύης και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών, έστειλε φίλος αναγνώστης σήμερα το πρωί με μήνυμα και σχετικές φωτογραφίες.

Για μια ακόμα φορά το Λιμενικό και οι υπηρεσίες υγείας της Άνδρου στήριξαν το νησί σε μια δύσκολη περίπτωση. Το σκάφος της Τήνου έτοιμο προς αναχώρηση στο λιμάνι της Χώρας σήμερα τα ξημερώματα.

Το μήνυμα:

"Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ : Στις 03.40 της 10ης Μαίου διακομίσθηκε από το ΚΥ Υγείας Άνδρου και το λιμάνι της Χώρας στο Σύρο με πλωτό του Λιμεναρχείου Τήνου επείγον περιστατικό ασθενούς που έχρηζε άμεσης θεραπείας καυτηριασμού λόγω ρινορραγίας - Φιλικά..."

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥ ΑΝΔΡΟΥ . ΟΥΤΕ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΤΟΝΗΣ ΡΙΝΟΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πως το λέτε τόσο εύκολα; Οι άνθρωποι κάνουν πολύ σημαντική δουλειά. Χωρίς το Κέντρο Υγείας η Άνδρος θα ήταν στο πουθενά. Θα πλήρωναν όλοι ιδιωτικούς γιατρούς για όλα. Δεν θα υπήρχε πρωτογενής περίθαλψη. Ο καυτηριασμός και ότι μπορεί να ακολουθήσει χρειάζεται νοσοκομείο. Το Κέντρο Υγείας μπορεί να αναβαθμιστεί. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εννοείται ότι οι χαρακτηρισμοί εντός παρενθέσεως είναι ειρωνικοι. Είναι ολοφάνερο ότι τα σκαφη του λιμενικού με τα πληρώματα τους είναι πολυεργαλεια και σωτήρες του Αιγαίου και έχουν προσφέρει όσο κανείς άλλος στον πολίτη αυτης της Χώρας.Δε νομίζω να υπάρχει άλλο επάγγελμα στο οποίο ο υπάλληλος εκτός ωραρίου εργασίας ξεσηκώνεται από τον ύπνο του στις 3 τα χαράματα και καλείται να σώσει ζωές . Και πάλι εύγε τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Για πολλοστή φορά (αυτοί οι αντιπαραγωγικοί και χαραμοφάιδες δημόσιοι υπάλληλοι) το λιμενικό σώζει άλλη μια ζωή απο το νησί μας. Ευγε παλικάρια .
Μήπως θα πρέπει οι υπεύθυνοι να "σπρώξουν" την πολιτεία ώστε να αναβαθμιστεί το Κέντρο Υγείας σε νοσοκομείο ; Να επανδρωθεί με Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και να αποκτήσει μηχανήματα και εξοπλισμό;
Ποιός είναι αυτός που δεν θέλει αυτή την αναβάθμιση;
Σημείωση: Το 609 είναι πλωτό απο το λιμεναρχείο Τήνου.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν καταλάβαμε γιατί λέτε αυτά που λέτε για τους δημόσιους υπαλλήλους. Μήπως κάνετε λάθος; Ή, μήπως τα λέτε ειρωνικά;
Ευχαριστούμε πάντως για την διόρθωση. Το λάθος έγινε στο αρχικό σημείωμα λόγω της νυχτερινής ώρας και μετά επαναλήφθηκε μέχρι που το διορθώσατε εσείς. Και πάλι ευχαριστούμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro