ΥΔΡΟΥΣΑ: Με τα φτερά της νιότης...

ΥΔΡΟΥΣΑ: Γαύριο, η πύλη της Άνδρου... (Φωτογραφία Εν Άνδρω)

(Η Υδρούσα δεν μένει στο χτες. Οι νέοι της βγαίνουν μπροστά με τον αέρα της αγάπης για τον τόπο τους και της διάθεσης να δώσουν χρώμα στη ζωή τους. Η κοινωνία αλλάζει μετά τις αναπάντεχες εξελίξεις που μας έφεραν μέχρι τώρα. Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε το κείμενο έξι νέων ανθρώπων που συγκροτούν τον πρώτο πυρήνα μιας ομάδας δράσης περνώντας από την αδράνεια στην ενεργοποίηση γιατί οι ενεργοί πολίτες είναι η ελπίδα του τόπου. Πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι οι νέοι της περιοχής. Θα είμαστε δίπλα τους για το καλό του τόπου. Δημοσιεύουμε με χαρά την επιστολή που έστειλαν - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

Καλησπέρα κύριε Μπασαντή,

Ξεκινάμε μια προσπάθεια εθελοντισμού στην περιοχή της Υδρούσας και θα εκτιμούσαμε αν δημοσιεύατε την παρακάτω επιστολή. Ευχαριστούμε!!

Πολίτες της Ανδρου,

Σήμερα σε ένα κόσμο που τα προβλήματα διαρκώς διογκώνονται κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για αλληλοβοήθεια,αλληλεγγύη και συλλογικό πνεύμα. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε αλλά και σε αυτές που έρχονται σημαντική τίθεται η συμβολή του κάθε πολίτη ξεχωριστά στην αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων που αφορούν την βιωσιμότητα του τόπου μας.

Έτσι καλούμε όλους εσάς που διαβάζετε αυτό το δημοσίευμα να λάβετε ενεργό ρόλο στην προσπάθεια μας για τον καθαρισμό των ακτών του νησιού. Στην φετινή χρόνια που θεωρείται από όλους μας πρωτόγνωρη και ασταθής, χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας σε αυτή μας την ενέργεια. Παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα ατομικής προστασίας ενάντια του ιού ο καθένας μπορεί να προσφέρει την βοήθεια του χωρίς να διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Σχηματίζοντας λοιπόν μια εθελοντική ομάδα νέων εκπροσωπώντας την περιοχή της Υδρούσας, έχουμε ως όραμα να εισακουστεί ο παλμός και οι ιδέες που φέρει η νέα γενιά, οι νέοι επαγγελματίες αυτού του νησιού. Έχοντας λοιπόν ως άξονα κίνησης την αγάπη για τον τόπο που μεγαλώσαμε θα θέλαμε να συνεισφέρουμε με τον τρόπο μας την βελτίωση του νησιού μας αλλά και στην δημιουργία συνείδησης κοινωνικής προσφοράς.

Κλείνοντας λοιπόν την επιστολή μας θα θέλαμε να σας θέσουμε το εξής ερώτημα: Αξίζει η Άνδρος ένα καλύτερο μέλλον; Και αν ναι, είμαστε έτοιμοι να το υλοποιήσουμε;

Με εκτίμηση,

Βελούδου Άννα

Γιαννακαρώνης Στέφανος

Κοζανίτη Μαρία

Μαμάης Αργύρης

Μακρή Ιωάννα

Πετρίσης Σπύρος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς, μετά τις παραλίες που σωστά πρέπει να καθαριστούν και εθελοντικά από τα φτερά της νιότης ,υπάρχουν και τα φτερά των ανεμογεννητριών στις βουνοκορφές που δεν φεύγουν και δεν καθαρίζουν με τίποτα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αξίζει!!! Μαζί σας!!! Περιμενουμε