Με ταλαιπωρία η μεταφορά ασθενών στη Σύρο

 

Δυο καρδιολογικά περιστατικά προσήλθαν χτες το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας Άνδρου και χρειάστηκαν διακομιδή. Το πλωτό του Λιμεναρχείου Άνδρου α[ουσίαζει στα θαλάσσια σύνορα στη Σάμο. Ο ιδιώτης που προσφέρθηκε για την μεταφορά είχε σκάφος ανοικτού τύπου. Έτσι ειδοποιήθηκε η Τήνος. Το πλωτό ΛΛΣ 609 του Λιμεναρχείου Τήνου ήρθε στην Άνδρο κι έκανε την μεταφορά στη Σύρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέξαμε το πλωτό έφυγε από Τήνο 20:45. Έφτασε Άνδρο 21:30. Και έφυγε από Άνδρο κι έφτασε στη Σύρο στις 23:30. Οι ασθενείς και οι συγγενείς ταλαιπωρήθηκαν αρκετά επί ώρες. Ένας εξ αυτών έστειλε μήνυμα στο Εν Άνδρω καταθέτοντας την ταλαιπωρία τους.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Με συγχωρείτε , αλλα αυτό το "ΚΑΛΥΨΩ" το χρυσοπληρωμένο σκάφος του LIFE (Δήμου Άνδρου) τι ρόλο παίζει μαζί με τον υπέυθυνό του; Δεν μπορεί να χρησιμευσει σε κάτι τόσο σημαντικό ; Δεν γίνεται να εξυπηρετεί και καταστάσεις ανάγκης; Μόνο για να προσέχει τον Αιγαιόγλαρο θα το πληρώνουμε μαζί και τον χειριστή του; Για αντε να κουνήσουν μερικοί τον πισινό τους και να ξεχάσουν το δημοσιουπαλληλίκι ωστε να βοηθήσουν κάνωντας το κάτι παραπάνω στον τόπο τους και τους συμπατριώτες τους. Μην τα περιμένουμε όλα απο το λιμενικό και το ΕΚΑΒ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν σας πούμε πως ήταν σε προγραμματσμένη αποστολή εκτός Άνδρου για το LIFE τι θα πείτε; Αν σας πούμε πως το "χρυσοπληρωμένο" είναι ψέματα τι θα πείτε; Αν σας πούμε πως αυτός που το αγόρασε είναι σήμερα παραστάτης του κ. Καπάκη τι θα πείτε; Αν σας πούμε ότι το να βρίζετε ανθρώπους που ταξιδεύουν επί 10-12 ώρες για τις αποστολές του LIFE και μένουν και έξω στο σκάφος όταν δεν μπορούν να γυρίσουν τι θα πείτε; Τα περί δημοσίων υπαλλήλων αλλού; Άλλωστε και το λιμενικό όπως και στο Κέντρο Υγείας δημόσιοι υπάλληλοι είναι που κάνουν την δουλειά τους όλη μέρα κι όλη νύχτα.
Αυτά. Την επόμενη φορά τέτοιο κείμενο χωρίς στοιχεία λέμε να μην το ανεβάσουμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μα καλά το λιμενικό τόσα σκάφη έχει γύρω γύρω Ραφήνα , Λαύριο , Σύρο , Τήνο. Χρειάστηκαν 6 ώρες για να αποφασίσουν ποιο θα κάνει τη μεταφορά ασθενών; Και το δικό μας σκάφος γιατί βρίσκεται στη παραμεθόριο; Αφαιρούν σκάφος από νησί το οποίο δεν έχει νοσοκομείο και ιατρική περίθαλψη; Τόσα άλλα σκάφη έχει το λιμενικό και κάθονται δεμένα σε όλη την Ελλάδα, το Ανδριωτικο στείλανε παραμεθόριο;Μήπως κάποιοι πρέπει να πάνε σπίτια τους πριν πεθάνει κανείς από βλακεία και ολιγωρία;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατι δεν μπορει ελικοπτερο να μεταφερει ασθενη στη Συρο;