Καθαρισμός τσιμενταύλακος Κάτω Αγίου Πέτρου

 

Κύριε Μπασαντή,

 σας στέλνω φωτογραφίες από τον σημερινό (11.6.20) καθαρισμό της τσιμενταύλακος που κατέρχεται τον δημοτ.δρόμο τον κείμενο μεταξύ του  τέως ''SM Γονέος'' και του συγκροτήματος κατοικιών ''Θ.ΜΠΑΛΗ'' με αφετηρία το συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων ''ΙΩΝΙΑ'' στον Κάτω Αγ.Πέτρο και αν θέλετε τις δημοσιεύετε.

Η τσιμενταύλακα αυτή ήτο μέχρι σήμερα μόνιμη ελώδης εστία μόλυνσης της περιοχής(ειδικά το καλοκαίρι). Πλην του υποστρώματος της - αποτελουμένου από φερτά οικοδομικά υλικά κατάλοιπα των εκάστοτε ανεγερθέντων κτισμάτων της περιοχής - έβριθε καλάμων, βούρλων, συκεών κ.λ.π ενδημικών φυτών, ανάμεσα στα οποία εγλωβίζοντο απορρίματα παντός είδους των ασυνειδήτων περαστικών, παραθεριστών, εργατών απασχολουμένων εις τας τοπικάς οικοδομάς ως και εν αποσυνθέσει νεκρά μικρά ζώα της τοπικής πανίδος (ποντικοί, βατράχια, γάτες, σαύρες...). Αρκεί να σας αναφέρω ότι τα κουνούπια στην περιοχή δεν εξαφανίζονται ούτε τους χειμερινούς μήνες.

Με πρωτοβουλία και συντονισμό της δημοτικής συμβούλου κ. Α.Μακρή συνεργείο αποτελούμενο από τον χειριστή του σκαπτικού μηχανήματος κ.Ν.Μαμάη τον υπάλληλο κ.Μπαρού, τον εργάτη Γιώργο και τον οδηγό του φορτηγού, με υπέρμετρο ζήλο θα έλεγα, εντός 5ωρου  καθάρισαν το εν λόγω χαντάκι αλλά και το συγκεκριμένο τμήμα της δημοτικής οδού από κάθε λογής φυτά (καλάμια,μουριές, βούρλα, σκίνα) που εμπόδιζαν την κυκλοφορία.

Θερμές ευχαριστίες στους συντελεστάς. 

                                                      Ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας

                                                               Γιώργος Κορκόδειλος

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

όπως αναφερθηκε και σε προιγουμενο σχολιο ,ο εξαιρετος μηχανικος εχει μετατρεψει αυτό το χαντακι ,οχετο για τους βοθρους του και διοχετευση αυτων προς την θαλασσα -παραλια κατω από τον δρομο ,εκμεταλευομενος την ανοχη των τοπικων αρχοντων ,και φυτεύοντας έμπροσθεν των οικιων του για καλυψη δαφνες και καλαμια !!!!!! ακουει κανεις!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπαρχει και συνεχεια στις φωτογραφιες. Στη συνεχεια του τσιμενταυλακα προς παραλια, ο κ. ******(ως εξαιρετος μηχανικος), εχει μπαζωσει στη συνέχσια το ρέμα, και το εχει περάσει κατω απο το σπιτι του!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Να δούμε πότε θα καθαρίσετε στα πέρα χωριά και στο λαμυρο. Ο Λάζαρος φωνάζει και μας έχει φάει τα μυαλά με τα χαντάκια και τα σκουπίδια.