Πυροσβεστική και στο Κόρθι!...

 

Δεύτερο πυροσβεστικό κλιμάκιο ιδρύεται στην Άνδρο, προκειμένου το νησί να θωρακιστεί ακόμα περισσότερο απέναντι στις αστικές και δασικές πυρκαγιές! Θα εδρεύει στο Κορθι και θα στεγάζεται στο κτίριο του πρώην δημαρχείου, με τομέα ευθύνης ολόκληρη την περιοχή. 

Θα ενισχύει με ταχεία επέμβαση το κλιμάκιο που εδρεύει στο Απροβάτου, σε συμβάντα κοντά και γύρω από τη Χώρα και γενικά θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Ωστόσο για να είναι επιχειρησιακά αποτελεσματική η νέα πυροσβεστική υπηρεσία θα πρέπει να εφοδιαστεί το συντομότερο δυνατό, με προσωπικό και μέσα.

Το σχετικό Διάταγμα συνυπογράφουν η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος και ο Υφυπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης. 

Στο νομό Κυκλάδων ιδρύονται συνολικά τρία νέα Πυροσβεστικά Κλιμάκια σε νησιά και περιοχές ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για θέματα πυροπροστασίας και πυρασφάλειας. Συγκεκριμένα, ιδρύονται Πυροσβεστικά Κλιμάκια εκτός από τον Δήμο Άνδρου, στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με έδρα την Κορωνίδα και στον Δήμο Τήνου με έδρα τον Πάνορμο.

 Σ.Δ.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν καταλαβαίνω με πoiους θα στελεχωθεί η υπηρεσία;;;Ας είναι καλά οι εθελοντές ....ΣΕΔΑ. τα άλλα είναι πολιτικά κόλπα..........τάχα μου και καλά.........