ΠΑΡΟΣ, ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ: Παριανή που μένει και στην Αθήνα έφερε τον ιό.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - iefimerida.gr

«Είναι Παριανή που μένει και στην Αθήνα και στην Πάρο και έφερε τον ιό» εξήγησε ο Μάρκος Κωβαίος, Δήμαρχος Πάρου στον ΘΕΜΑ 104,6. Η γυναίκα «είναι ασυμπτωματική και πήγε για άλλο λόγο στο Κέντρο Υγείας» ανέφερε ο δήμαρχος, καθώς αισθάνθηκε μια αδιαθεσία.

«Δεν είχε κάτι και αυτό είναι και το καλό και το καλό. Το καλό είναι ότι δεν είναι ασθενής, το κακό ότι είναι φορέας» τόνισε ο κ. Κωβαίος και γνωστοποίησε πως η ασθενής «αυτή τη στιγμή είναι στο σπίτι της και είχε έρθει την προηγούμενη εβδομάδα στο νησί μας», ενώ πρόσθεσε ότι το «κέντρο υγείας και ο ΕΟΔΥ θα πράξουν τα δέοντα για την ιχνηλάτηση».

Ο δήμαρχος Πάρου διέψευσε την «παραφιλολογία ότι υπήρχαν κρούσματα από καιρό. Δεν υπήρχαν, μόνο αυτή η κυρία η ασυμπτωματική είναι και τέθηκε σε καραντίνα και παρακολουθούνται οι συγγενείς της» υποστήριξε ο κ. Κωβαίος. Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι «εμείς ως κοινωνία βοηθήσαμε ο Κέντρο Υγείας και υπάρχει εδώ μοριακός αναλυτής και αίθουσα αρνητικής πίεσης».

«Κάναμε μια προσπάθεια με φίλους της Πάρου και της Αντιπάρου να μαζέψουμε χρήματα για να οργανώσουμε την κατάσταση» περιέγραψε ο κ. Κωβαίος και χαρακτήρισε λογικό να υπάρχει ένα κρούσμα, «αλλά σκοπός είναι να πάρουμε τα σωστά μέτρα» προστασίας. Ως προς την τουριστική κίνηση, «η κίνηση αυτή τη στιγμή πάει καλά, παρά αυτά που συμβαίνουν» ανέφερε ο Δήμαρχος Πάρου και κατέληξε: «τα πλοία έρχονται γεμάτα, τα αεροπλάνα έρχονται γεμάτα, αλλά το λογαριασμό θα τον κάνουμε το Σεπτέμβριο».

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-dimarhos-pariani-menei-athina-paro-kroysma

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σιγά μην ιδρώσει το αυτί των κρετίνων που πιστεύουν ότι όλα είναι συνωμοσία για παγκόσμια οικονομική καταστροφή και τσιπαρισμένα εμβόλια. Σιγά μην ιδρώσει το αυτί των βλαχαδερών εξ βορείων προαστίων που γυρνοβολάνε στα μαγαζιά χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις. Σιγά μην ιδρώσει το αυτί στους έχοντες την εποπτεία των μέτρων μην τυχόν και χαλάσουν την θερινή τους ραστώνη. Ο σώζων εαυτώ σωθείτω ισχύει εδώ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Έτσι όπως πάμε, πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα έχουμε κρούσματα και στην Άνδρο. Στη Χώρα και συγκεκριμένα στην αγορά, δεν υπάρχει το παραμικρό μέτρο προφύλαξης. Τα τραπέζια ειδικά στα καταστήματα εστίασης του πεζόδρομου, είναι το ένα το δίπλα στο άλλο με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ αποστάσεις. Η κατάσταση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Ήθελα να ήξερα οι υπεύθυνοι της υγειονομικής επιτροπής γιατί δεν κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις στους καταστηματάρχες; Όλοι συμπεριφέρονται σαν ο ιός να έχει εξολοθρευτεί και κανείς πλην σπάνιων περιπτώσεων δεν παίρνει μέτρα πρόληψης. Κύριε Μπασαντη είναι η τρίτη φορά που σας γράφω για αυτό το θέμα και τις δύο προηγούμενες μας έβριζαν αμφότερους επειδή είχα εκφραστεί εναντίον του συγχρωτισμου στην ετεροχρονισμένη γιορτή της Παναγίας Θεοσκεπαστου. Θεωρώ ότι θα πρέπει να γράψετε ξανά ένα σχόλιο, μήπως και τυχόν κινητοποιηθουν οι αρμόδιοι και εφαρμόσουν τα μέτρα ώστε να σωθεί η Άνδρος. Δεν καταλαβαίνουν ότι αν υπάρξουν πολλά κρούσματα θα γίνει ΛΟΚ ντάουν στο νησί όπως έγινε στη Βόρειο Ελλάδα.