Ψάχνουν για το νερό στο Άνω Στιβάρι!!!

Και εκεί που λέγαμε ότι θα γίνει μια σοβαρή προσπάθεια για το νησί που τόσο αγαπάμε πάλι τα ίδια ....
Είμαι ιδιοκτήτης σπιτιού στο Άνω Στιβαρι στο οποίο ερχόμαστε κυρίως τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού.

Αν και η περιοχή μας έχει δεξαμενή νερού και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα τα τελευταία χρόνια γνωστοί άγνωστοι βάζουν δικά τους λάστιχα και παίρνουν το νερό από τη δεξαμενή εκτός δικτύου και εκτός ρολογιών που έχουμε όπως όλοι υπόλοιποι.
Ενώ όλοι ξέρουν ποιοι είναι κάνουν τα στραβά μάτια ίσως γιατί εμείς οι υπόλοιποι δεν ψηφίζουμε στην Άνδρο (ασχέτως αν έχουμε την περιουσία μας εδώ) !!!
Σας παρακαλώ αναδείξτε και ερευνήσετε το θέμα, αξίζει, είναι κρίμα να μας βγαίνει η ψυχή όποτε ερχόμαστε εδώ και οι αρμόδιοι να αδιαφορούν !!!
Με εκτίμηση
Γιώργος Γαρδέλης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τόσα χρόνια συνεπείς στις υποχρεώσεις μας πολίτες.Πληρώνω τους λογαριασμούς,δημοτικούς φόρους και ότι χρειαστεί.Κάθε καλοκαίρι το ίδιο πρόβλημα με την υδροδότηση και δυστυχώς δε βλέπω καμία διάθεση ή πρόθεση από τη μεριά του δήμου για την οριστική επίλυση αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος.Δε ζητάμε πολυτέλειες.Το νερό είναι αγαθό ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!Παρακαλώ να με ενημερώσετε μέσω της επίσημης σελίδας σας για την πιθανότητα ύπαρξη μελέτης και χρόνου αποκατάστασης του προβλήματος, αλλιώς θα αναγκαστούμε να κινηθούμε νομικά εναντίον παντός υπευθύνου.
Με εκτίμηση,
Τσικνιάς Γρηγόριος

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς για άλλη μια φορά καταλαβαίνω ότι ούτε τα πιο απλά προβλήματα αδυνατούν να έχουν λύση!! Ο Δήμος υδροδοτησε τα σπίτια τής περιοχης αλλά τα άφησε στο έλεος του κάθε ενός νά κάνει ελεημοσύνη στο νερό. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών πληρωσαν αρκετά χρήματα γιά την απόκτηση αυτών τά οποία πηγαν στην τοπική οικονομία, και συνεχίζουν νά συμβάλλουν στηρίζοντας την Άνδρο. Τί κάνει η Άνδρος όταν έρχονται για λίγες ημέρες το καλοκαίρι να χαρουν τά χρήματα που πλήρωσαν τους τιμωρεί αφήνοντας τους χωρίς νερό. Δεν είναι σοβαρά πραγματα αυτά!! Εκανα προσωπικά παραπονο στόν Δήμαρχο ο οποίος μου δήλωσε ότι δεν ξέρει τιποτα επικαλέστηκε τήν προεδρο η οποία μου είπε για έργα το φθινόπωρο. Όπως μου δήλωσε η πηγη τροφοδοσίας νερου ανήκει στον Δήμο πλην όμως ο καθένας μπορεί και παιρνει νερό χωρίς νά δίνει λογαριασμό. Προσωπικά διαπίστωσα ότι υπάρχει πολυ νερό το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει όλους, όμως χάνεται λόγω έλλειψης έργων. Κυριοι πάρτε προσωρινα μέτρα για τήν συνεχή υδροδότηση των σπιτιών μέχρι να γίνουν τά έργα. Βρείτε ποιοι παιρνουν το νερό και και αν χρειαστεί κάντε χρήση του νόμου. Είμαστε αρκετοί κάτοικοι της περιοχης που υποφέρουμε χωρίς νερό καλοκαιριάτικα.

Ελευθέριος Καρυστινος
Κάτοικος Άνω Στιβαριου Άνδρου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχουμε απευθυνθεί στο δήμο άπειρες φορές, όμως κάθε φορά μας λένε τις ίδιες δικαιολογίες χωρίς να βρίσκουν λύση στο πρόβλημα. Είναι θλιβερό να μένουμε το καλοκαίρι χωρίς νερό, και μην έχουμε ούτε για να πλυθουμε ενώ πληρώνουμε κανονικά τους λογαριασμούς του νερού στο δήμο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα χρηματα μας τα θελουν ....
Αλλα ανυδρα

This comment was minimized by the moderator on the site

Χωρα 9 Αυγουστου 2020 και ουτε μια διακοπη νερου φετος Βιλαλη ακουςςςςςςςςςςςςςςςςς;