Έκλεισε η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Σύρου και το δημαρχείο Τήνου λόγω κρούσματος κορονοϊού!...

Δημαρχείο Σύρου. Φωτογραφία αρχείου ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Στις 20/8 υπάλληλος της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Σύρου που επέστρεψε από διακοπές βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με συμπτώματα ήπιας μορφής. Η οικονομική υπηρεσία έκλεισε μέχρι νεωτέρας, ο υπάλληλος απομονώθηκε και γίνεται ιχνηλάτηση.

Στις 19/8 βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού σε κόρη υπαλλήλου του Δήμου Τήνου. Το Δημαρχείο έκλεισε και ο ΕΟΔΥ ανέλαβε να κάνει τεστ στους εργαζόμενους και ιχνηλάτηση ώστε να απομονωθούν οι όποιες επαφές μέχρι να περάσει το αναγκαίο διάστημα που απαιτεί το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορονοϊό.

“Για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, με δεδομένο ότι επιβεβαιώθηκε κρούσμα σε συγγενικό πρόσωπο δημοτικού (διοικητικού) υπαλλήλου, το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό από σήμερα Τετάρτη 19/8/20 έως και την Παρασκευή 21/8/20, για την πραγματοποίηση εντατικής απολύμανσης.  Για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Τήνου 6948108465."      

Να σημειώσουμε πως στην Τήνο υπάρχει μοριακός αναλυτής από τέλος Ιουλίου, αλλά δεν έχει βρεθεί  χώρος κατάλληλος για να τοποθετηθεί…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Και κατι τελευταίο διάβασε το παρόν link:http://naftemporiki.gr/story/1630144/stin-eisaggelia-o-fakelos-ton-kataggelion-stin-ellas-gia-to-kinima-enantion-tis-xrisis-maskas-sto-sxoleio και αν είσαι τόσο λεβέντης γραψε με τα στοιχεία σου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Από την ''εξαιρετική'' σου τοποθέτηση και το άστοσχο παράδειγμα του πρωθυπουργού που μας παραθέτεις για να μας πείσης για το άτοπο των προτεινομένων προφυλακτικών μέτρων-που παρεπιπτόντως λαμβάνονται παγκοσμίως- αντιλαμβάνομαι το βάθος και την έκταση της ενημέρωσής σου που αντλείςς προφανώς από τα SMS που ανταλλάσεις με ομοιδεάτες φίλους σου για την πανδημία. Δικαίωμα σου Η.j.m.p να μη λαμβάνης καμμία προφύλαξη δεν στην επιβάλλει κανένας αφού ζεις ούτως ή άλλως στο δικό σου εξωπραγματικό σύμπαν. Και τη λέξη έλεος καλύτερα να την απευθύνης σ'αυτούς που παρασύρεις με την άγνοια σου...

This comment was minimized by the moderator on the site

Όσοι φοβούνται τον ιό να καθίσουν σπίτι και να φοράνε μάσκα εάν φοράτε μάσκα τι φοβόσαστε τότε? και με ποιο δικαίωμα επιβάλλεται στον άλλον αυτό που νομίζεται εσείς σωστό. Έλεος πια. Εμείς βλέπουμε και τον ίδιο τον προθηπουργο ολο το καλοκαιρι να μην φοραει πουθενα μασκα .

This comment was minimized by the moderator on the site

Για θυμηθείτε ή ανατρέξτε στην ανάρτηση της 14ης Αυγούστου του ''Εν Ανδρω" για τα πρόστιμα στο Μπατσί.Δείτε τι αντιδραστικά σχόλια αναρτήθηκαν απο κάποιους κυρίως επαγγελματίες του τουρισμού επειδή βλάπτονται τα οικονομικά τους συμφέροντα. Πόσα νησιά και πόσες υπηρεσίες των Κυκλάδων αυτή τη στιγμή είναι σε καραντίνα;Πόσα τα καθημερινά επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα;Πολλά περισσότερα από το δίμηνο του γενικού lockdown.Σκεφθείτε συμπολίτες ότι μετά την επιστροφή όλων των παραθεριστών πχ των Κυλάδων στους τόπους κατοικίας, τι ιολογικό φορτίο θα διασπαρή ανά την Ελλάδα. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΝΕΣ ΣΕ Μονάδες Ε.Θ ούτε για να πεθάνουμε τουλάχιστον AΞΙΟΠΡΕΠΩΣ και ανθρώπινα . Δυστυχώς οι ειδικοί φωνάζουν αλλά αν δεν πληρώσουμε βαρύ κεφαλικό(κυριολεκτικά) φόρο-- ανάλογο των υπολοίπων κρατών που καθυστέρησαν στη λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων προστασίας--οι ''Ελληναράδες'' που αμφισβητούν ακόμα την ύπαρξη του θανατηφόρου κορωνοιού αλλά και την επερχόμενη εκατόμβη, δεν θα συνετισθούν. Τι φταίμε όλοι οι υπόλοιποι όμως.
Αυτά σε απάντηση των αναρτήσεων της 14/8 των : ''Eπιχειρηματίας", ''Gest'', του έξυπνου:''TIMIOS TINIOS'', του Αμεα Ανδρου(με το χυδαίο και δυστυχώς αναπάντητο από το ''Εν Ανδρω'' σχόλιό του), του Georgi, του ''ένας περαστικός''...

ΑΠΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε δίκιο. Τι να πρωτοαπαντήσουμε αγαπητέ; Η θέση μας πάντως σαφής.
Ευχαριστούμε για το σχολιο σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro