Δωρεάν μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Άνδρο!  

 

 

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί στην Άνδρο- και σε ολόκληρη την Ελλάδα- εξασφάλισαν δωρεάν μάσκες προκειμένου να προστατευτούν από την μετάδοση του κορωροϊού. Το υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδοτεί την προμήθεια όσων χρειάζονται, έτσι ώστε όταν μπουν στις αίθουσες να είναι «θωρακισμένοι» απέναντι στον φονικό ιό.

Μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» ο Δήμος θα λάβει 6.000e σε πρώτη φάση για να διατεθούν μάσκες στους 1141 μαθητές και τους δασκάλους τους. Στις προδιαγραφές των μασκών αναφέρεται ότι θα πρέπει να είναι βαμβακερές με τουλάχιστον δύο στρώματα βαμβακερού υφάσματος και διαστάσεις 12Χ20 εκατοστά για ηλικίες 4-10 ετών και 15Χ25 εκατοστά για ηλικίες άνω των 10 ετών.

Σ.Δ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Χρήσιμες οι μάσκες! Με σωστή χρήση από τους πολίτες βεβαίως, κάτι που δεν γίνεται σε μεγάλο βαθμό. Αν και εδώ στην Άνδρο δεν κινδυνεύει τόσο από τον Covid-19 ειδικά σε λίγες μέρες που δεν θα υπάρχουν τουρίστες στο νησί, ήδη έχει αρχίσει να αδειάζει. Η Άνδρος από αλλού κινδυνεύει... Ήρθα και φέτος για λίγες μέρες πολλά πράγματα μένουν στάσιμα όπως εδώ και 30-40 χρόνια. Τέτοιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις σε πολλά πράγματα την καθιστά πίσω σε πολλά...Δεν είναι τυχαίο νησιά όπως η Τήνος και η Πάρος την έχουν ξεπεράσει σε πολλά εκτός του τουρισμού... θα πρέπει οι άνθρωποι εδώ να αναλογιστούν το τι μέλλει γενέσθαι... Νέος Ανδριώτης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικώς ήρθε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Άνδρο;;;ποιος θα μας ενημερώσει;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Παγούρια δεν θα μοιράσει;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Κανένα παιδί να μην πάει στο σχολείο. Αφού είναι επικίνδυνος τόσο πολύ αυτός ο ιός και υπάρχει πανδημία γιατί διακινδυνεύουν και ανοίγουν τα σχολεία. Ας παραταθεί η σχολική χρονιά.ολα για το χρήμα ΝΤΡΟΠΗ. Δεν Υπάρχει λόγος να διακυνδυνεψουν τα παιδιά λόγω του ιού και να αρρωστήσουν. Η μάσκα θα τους δώσει? Στα διαλημματα που θα την πηγαίνουν την μάσκα? Όταν τρώνε που θα την αφήνουν? Και μέσα σε μια αίθουσα 40 παιδιά? Είσαστε καλά?