ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Κλείνουν σχολικές τάξεις στην Τήνο. Έκλεισαν και στη Νάξο. Προσοχή στην Άνδρο…

 

ΕΠΑΛ Τήνου - Φωτο: Tinos Today

Αναστέλλεται μέχρι 29 Οκτωβρίου η λειτουργία του τμήματος Γ1 του ΕΠΑΛ Τήνου λόγω κρούσματος κορωνοϊού. Μαθητής του ΕΠΑΛ διαγνώστηκε θετικός στον SARS-Cov-2 και για το λόγο αυτό έκλεισε το τμήμα που φοιτά, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επειδή το ΕΠΑΛ Τήνου, αλλά και το Γενικό Λύκειο του νησιού, βρίσκονται στον ίδιο χώρο, την Παρασκευή 16/10 δεν λειτούργησαν και πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους τους από το δήμο Τήνου. Τέλος οι στενές επαφές του μαθητή μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΔΥ πρωτόκολλα.

Γυμνάσιο Νάξου - Φωτο: Naxos Press

Κλειστό επίσης θα παραμένει και το τμήμα Γ3 του 1ου Γυμνασίου Νάξου μέχρι τις 26 Οκτωβρίου λόγω κρούσματος κορωνοϊού Covid-19, το οποίο διαπιστώθηκε την Πέμπτη 15/10. Να σημειώσουμε πως ο μαθητής ήταν ανάμεσα στα τρία κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 16/10 από τον ΕΟΔΥ και ανέφερε και το Εν Άνδρω.

Τέλος, να σημειώσουμε ως site πως πρέπει να υπάρξει αυξημένη προσοχή στις αθλητικές εκδηλώσεις όπου μαθητές/αθλητές από τα νησιά μας έρχονται σε επαφή...

ΠΗΓΗ:  NAXOS TIMES

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet