ΒΙΤΑΛΙ: Ευχαριστίες γιατί λύθηκε το πρόβλημα…

 

(Λάβαμε ένα συγκινητικό σημείωμα από τον αγρότη Πέτρο Αθανασίου από το Βιτάλι με το οποίο ευχαριστεί τους αρμοδίους, που έκαναν ότι μπορούσαν στα πλαίσια του νόμου, για να λύσουν το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την εξεύρεση μεταφορικού και την μετάβαση του παιδιού του στο σχολείο. Όλοι έκαναν το κατά δύναμη: από τους εκπαιδευτικούς μέχρι τους τοπικούς άρχοντες. Και έτσι η Περιφέρεια βρήκε μια άκρη. Ευχαριστούμε πολύ τον Πέτρο Αθανασίου και για τα καλά του λόγια προς εμάς. Απλώς κάναμε το καθήκον μας με την δημοσιοποίηση και την παρέμβαση στους αρμοδίους. Χαιρόμαστε που διορθώθηκε η κατάσταση. Καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά στο παιδάκι από το όμορφο Βιτάλι - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα με την μεταφορά του παιδιού μας από το χωριό στο σχολείο, έστω και με καθυστέρηση, από σήμερα λύθηκε. Άλλωστε μια λαϊκή έκφραση λέει: κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

Αυτό μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση τόσο εμάς τους γονείς όσο και το παιδί μας αφού θα σταματήσει το καθημερινό άγχος και η ταλαιπωρία προσέλευσης του στο σχολείο.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια μας αυτήν. Ιδιαιτέρως τον δήμαρχο του νησιού μας κ. Λοτσάρη για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλε. Επίσης τον έπαρχο του νησιού κ. Λάσκαρη. Και τέλος τον κύριο Παπαμανώλη, που ήταν ο υπεύθυνος για τα θέματα αυτά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο «εν Άνδρω» για το ότι έκανε από την πλευρά του για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα μας. Ευχόμαστε να δείχνει πάντα ευαισθησίες σε τέτοια θέματα και να είμαστε οι τελευταίοι, που αναγκαστήκαμε να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα μας μήπως και βρεθεί λύση!!! Κάποιες φορές όμως η απόγνωση μας οδηγεί εκεί.

Σας ευχαριστούμε και πάλι!!!!

Πέτρος Αθανασίου

Βιτάλι Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο για το παιδάκι από το Βιτάλι.
Κρίμα για τα υπόλοιπα του νησιού!!!!